"Bizi atmak için sebep arıyorlar"

20.04.2017 - 12:18 | Son Güncellenme: 20.04.2017 - 12:18

 

AJANSSPOR - Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, Türkiye'nin "Premium" içerikli spor kanalı olan S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemi değerlendirdi. Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Ertül, çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ertül’ün Sabah Sporu Extra programında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Quaresma'nın olması...”

Quaresma'nın oynuyor olması büyük bir müjde. Topu ileride tutabilecek, topu öne çıkartabilecek bir isim. Beşiktaş'ta böyle bir isim yok. İlk maçta bunu gördük. Lyon tam kadro geliyor ama ideal kadro bile baskı yenildiğinde hata yapıyor. Aynısı bizde oluyor. Benzerlik var. Adriano oynarsa ideal kadroya yakın bir 11 sahaya çıkmış oluyor. Necip oynuyorsa o zaman onun arkasında birinin olması gerekir. Son adam olursa, gol oluyor.

"Lyon'a verilen cezanın aynısını..."

İlk maçta kavga çıktı. Meşaleler yakıldı, kavgalar çıktı, sahaya canını kurtartmak için girenler oldu. UEFA'nın üzerine gidebileceği bir tablo var. Beşiktaş'ın isyanını son derece haklı görüyorum. 20 bin bileti önüne gelene vermişsin. Lyon'a verilen cezanın aynısını Beşiktaş'a uygulamak adil değil.

"Bizi atmak için sebep arıyorlar"

Şenol Güneş'in açıklamaları kaygı ve endişe barındırıyor. Bu oyuncuyu da etkiler. Herkes işini yapmalı sen teknik direktörsün. Teknik direktör verilen ceza için UEFA'ya çatıyor. Olası performans düşüklükleri için hazır bir mazaret bulunuyor. Ben, Beşiktaş 1 yıl ceza almış gibi düşünüyorum. Ona göre hareket edilmeli. Bundan sonra her deplasman tehlikelidir. Bizi atmak için sebep arıyorlar. Beşiktaş'ın kendi sahası ile ilgili kaygım yok. Beşiktaş'ın ve diğer maçlarda olan yabancı maçlarda olan taraftar profiliyle ilgili sıkıntı var.

"Juventus, Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa...”

Barcelona 0-0'ı bile 1-0'a çevirmede zorlandı. Juventus müthiş bir takım savunması yaptı.Juventus her yönüyle sınıfı geçti. Zaten kalecisi de dünyanın en iyilerinden. Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa şaşırtıcı değildir. Dortmund-Monaco maçında ilk ayakta olan saldırı Monaco için fırsat oldu. Monaco iyi bir takım da oldu şansa elemedi. İyi kontra atağa çıkan bir takım.

Euroleague değerlendirmesi

Olympiakos gibi takımlar böyle önemli maçlarda farklı oynuyorlar. Anadolu Efes'in yetersiz kaldığını düşünüyorum. Ligde de Fenerbahçe'den sonra en iyi takımın Anadolu Efes olduğunu düşünüyordum. Anadolu Efes'in bu kadar dağınık görüntü vermesi ve çözüm üretememesi bana göre ciddi zafiyet. Darüşşafaka'nın buraya kadar gelmesi bile büyük bir başarı. Doğuş'un Fenerbahçe ile sponsorluk haberlerinden sonra hedefe oynamak da zor olacaktır.

“Tudor bir başka Riekerink oldu”

Tudor'un karizmasını yönetim çizdi. Kendi getirdiği teknik adamın karizmasını çizmek için her şeyi yapıyorlar. Tudor, takıma ve Sneijder'e boyun eğdi. Tudor bir başka Riekerink oldu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler