'Boateng, Fenerbahçe'nin transfer teklifini reddetti'

31.05.2021 - 14:32 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 16:48

Alman ekibi Bayern Münih'te oynayan Jerome Boateng ile ilgili bir transfer iddiası gündeme geldi. Boateng, 3 büyüklerden hangisinin teklifini reddetti? İşte detaylar...

'Boateng, Fenerbahçe'nin transfer teklifini reddetti'

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih ile yolları ayrılacak Jerome Boateng’in Türkiye’den transfer teklifi aldığı ve teklifi reddettiği iddia edildi. Detaylar haberde…

Boateng Fenerbahçe’nin transfer teklifini reddetti iddiası

İtalyan basını, transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin, Alman devi Bayern Münih’te oynayan Gana asıllı Alman stoper Jerome Boateng’e transfer teklifi yaptığı ve bunun reddedildiğini yazdı. 

Roma, Boateng ile ilgileniyor

Gazzetta dello Sport'un haberine göre; futbolcu Avrupa’da kariyerine devam etmek istiyor. Boateng’e Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Roma’nın talip olduğu konuşuluyor. 

Jerome Boateng’in kariyeri

Hertha Berlin’de kariyerine başlayan futbolcu, 2007-10 arasında Hamburg’daki performansıyla dikkati çekmiş ve daha sonra Premier Lig ekibi Manchester City’ye transfer olmuştu. 1 sezon oynadığı Ada ekibinden ayrılan futbolcu, 2011 yılından beri Bayern Münih’te oynuyordu. 

Kardeşi Beşiktaş’ta oynamıştı

Bayern’de 22 kupa kazanan futbolcu, 2009 yılında Almanya U21 Takımı ve 2014’de de A Takım ile Dünya şampiyonluğu yaşamıştı. 2015-16’da Almanya’da yılın oyuncusu seçilen Boateng, aynı zamanda Beşiktaş’ta daha önce oynayan Kevin-Prince Boateng’in de kardeşi. Kevin Boateng, Beşiktaş’ta 11 maçta 3 gol atıp 1 asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler