Trabzonspor'un gündemindeki Boateng'in menajerinden transfer açıklaması

10.06.2022 - 20:29 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 20:34

Lyon forması giyen dünyaca ünlü savunma oyuncusu Jerome Boateng için menajerinden transfer açıklaması geldi. Boateng için Trabzonspor'un ilgisi vardı.

Trabzonspor'un gündemindeki Boateng'in menajerinden transfer açıklaması

Trabzonspor'un transfer gündemine gelen Boateng için Abdullah Avcı "İsmi geldi. Son durumunu inceliyoruz. Marka bir oyuncu. Sakatlığı yoksa değerlendirebilecek bir oyuncu." ifadelerini kullanmıştı. Yıldız oyuncunun menajerinden açıklama geldi. 

Boateng'in menajerinden açıklama

Sky Sport'a konuşan Boateng'in menajeri Tolga Dirican, "Jerome'un Lyon ile sözleşmesi var ve Türkiye'den hiçbir kulüple görüşmedik." açıklaması yaparken Boateng'in geçen sezon Lyon'a çok geç katıldığı için hiçbir hazırlığı olmadığını söyleyen Dirican, "Bunu bu yıl kesinlikle tekrarlamak istemiyoruz. Jerome şimdiden yeni sezona hazırlanmak için odaklanmış bir şekilde çalışıyor. Düzenli olarak oynamak istiyor." açıklamasını yaptı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un eski aşkı alevlendi
Habere Git

Messi'nin çalımı olay olmuştu

Bayern Münih forması giyerken Lionel Messi'nin kendisine attığı çalım sonrası gole çevirdiği pozisyon ile uzun zaman konuşulan Jeroma Boateng kariyerinde Hertha Berlin, Hamburg, Manchester City, Bayern Münih ve Lyon'un formalarını giydi.

 

Senin için hazırladığımız haberler