Boateng'in şanssızlığı! Final maçında...

23.08.2020 - 23:11 | Son Güncellenme: 23.08.2020 - 23:11

Jerome Boateng, kariyeri adına belki de en talihsiz anlardan birini PSG ile oynadıkları final maçında sakatlandı. Futbolcu, maça sakatlandığı için devam edemedi.

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi final maçında Paris Saint Germain ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Bu maça ilk 11'de başlayan Jerome Boateng, kariyeri adına çok talihsiz bir gün yaşadı. Futbolcu, sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Boateng sakatlandı, yerine Süle girdi

Bayern Münih'te PSG ile oynanan maçta Jerome Boateng 25. dakikada sakatlandı. Futbolcu, oynayıp oynamayacağını kontrol etse de maça devam edemedi ve yerini Niklas Süle'ye bıraktı. Alman basınında oyuncunun kas problemi yaşadığı ifade edildi.

Boateng geçen sezon kaç maçta oynadı?

Geride bıraktığımız sezon Bundesliga'da Bayern ile şampiyonluk yaşayan Boateng, 37 maçta 2 gol atmıştı. Dev finali yarıda bırakan Boateng, kariyeri adına çok talihsiz bir gece geçirmiş oldu.

Birinin şanssızlığı, diğerinin şansı oldu

Öte yandan Süle ise hem sakatlık hem de koronavirüs nedeniyle verilen zorunlu ara da hesaba katıldığında neredeyse tüm yıl boyunca kenardaydı. Futbolcu, geçen sezon 15 maçta oynadı. Ligdeki son maçı ise 19 Ekim 2019 tarihinde 2-2 biten Augsburg maçıydı.

Senin için hazırladığımız haberler