Bodrum maçında hastanelik olan Eyüpsporlu yıldız ameliyat edildi

06.03.2024 - 21:59 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 22:16

TFF 1.Lig'de oynanan Bodrum FK, Eyüpspor maçında tribünden gelen cisim sonrası hastaneye kaldırılan Uğur Demirok ameliyat edildi.

Bodrum maçında hastanelik olan Eyüpsporlu yıldız ameliyat edildi

AJANSSPOR - HABER

Eyüpspor geçtiğimiz haftasonu TFF 1.Lig'de 1-0 kazandıkları Bodrum FK maçında gözüne yabancı bir cisim isabet eden Uğur Demirok'un operasyondan geçtiği duyurdu.

"Sporcumuzun durumu iyidir"

Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, "Bodrum FK ile oynanan maçta tribünlerden atılan yabancı cisim nedeniyle gözünden yaralanan ve retinasında yırtık saptanan sporcumuz Uğur Demirok, 6 Mart 2024 tarihinde gözünden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Sporcumuzun şu anki durumu iyidir" ifadelerine yer verildi.

PFDK sevkleri yapıldı

Yoğun tribün olayları yaşanan karşılaşmanın ardından TFF'den yapılan açıklama ile haftasonu oynanan karşılaşmada meydana gelen olaylar sebebiyle Bodrum FK ve Eyüpspor’un disiplin kuruluna sevk edildiği duyuruldu. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ile Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın sportmenliğe aykırı hareket, Eyüpspor futbolcusu Caner Erkin'in ise hakaret ve tehdit ile ihraç edilmiş olmasına rağmen akredite alanlara girmesi sebepleriyle disipline gönderildiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Umut Nayir'in Giresunspor'dan Eyüpspor'a transferiyle ilgili şok iddia!
Habere Git

Eyüpspor zirvede makası açtı

Eyüpspor deplasmanda aldığı galibiyet ile 61 puanla en yakın takipçisinin 9 puan önünde zirvedeki yerini korudu. Bodrum FK ise 42 puanla 5. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler