Bogdan Stancu'nun başkent günleri sona erdi: Yıllar sonra İstanbul'da...

17.06.2021 - 15:05 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 15:46

Transfer haberleri... Gençlerbirliği ile özdeşleşen Rumen santrafor Bogdan Stancu, TFF 1. Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'la anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Bogdan Stancu'nun başkent günleri sona erdi: Yıllar sonra İstanbul'da...

AJANSSPOR - HABER

 

TFF 2. Lig'i şampiyonlukla tamamlayıp bir üst lige çıkan Eyüpspor'da transfer harekatı sürüyor. İstanbul temsilcisi, son olarak Gençlerbirliği'nde sözleşmesi sona eren Bogdan Stancu'yla söz kesti. 

Stancu 10 yıl sonra İstanbul'da

Galatasaray'ın 2011'de Steaua Bükreş'ten 5 milyon Euro'ya transfer ettiği Bogdan Stancu, 10 yıl aradan sonra tekrar İstanbul'a dönmenin heyecanını yaşıyor. Galatasaray'daki ilk sezonunun ardından Orduspor, Bursaspor ve Gençlerbirliği gibi takımlarda oynayan futbolcu, bu kez Eyüpspor'un kapısından içeri girdi. 

Eyüpspor için ter dökecek

Daha önce Gençlerbirliği ile TFF 1. Lig'de forma giyen Bogdan Stancu, mevcut takımıyla sözleşme uzatmamıştı. Bundan ötürü adı sıklıkla alt lig ekipleriye anılan futbolcu son tercihini Eyüp'ten yana kullandı. Hürriyet Gazetesi'nde çıkan haberde, Rumen santraforun Eyüpspor'la 1+1 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi. 

Stancu'nun istatistikleri

Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği formasıyla 24 Süper Lig karşılaşmasına çıkan Stancu, bu süreçte 7 gol atarken 3 asist yaptı. Başkent ekibinin Süper Lig'de attığı 44 golün 10 tanesinde Rumen santraforun imzası var.

 

Stancu, 2013-17 ve 2019-21 sezonlarında; iki dönem olmak üzere tam 6 yıl boyunca Gençlerbirliği formasını giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler