Boluspor forması giyen Furkan Şeker'den Rizespor açıklaması!

08.03.2018 - 17:33 | Son Güncellenme: 08.03.2018 - 17:33

Boluspor forması giyen Furkan Şeker'den Rizespor açıklaması!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da forma giyen Furkan Şeker, Çaykur Rizespor ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalar yaptı. Son haftalardaki performanslarını devam ettirmek istediklerini ifade eden Şeker, Boluspor taraftarlarına da önemli mesajlar gönderdi.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Furkan Şeker’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Başarılı performansları hakkında

Son maçlarda çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Takım içinde kadro istikrarı oturdu. Böyle olunca başarı geliyor. Eminim galibiyet serimizin devam edeceğini düşünüyorum.

Rizespor maçı için ne düşünüyor?

Bu hafta sonu lider ile oynayacağız. Belki bizim için erken final niteliğinde bir maç olabilir. Kazanırsak bizi farklı bir yere götürebilir. Zorlu bir periyot geçiriyoruz, 6 günde 3.maçımızı oynayacağız. Kazanmak istiyoruz.

Teknik direktör Karafırtınalar’a övgü

Sait Hoca oyuncular ile birebir iletişimi iyi olan bir hoca. Bizi saha içinde mümkün olduğu kadar rahat bırakan bir hoca. Şu an için her şey çok güzel. Umarım her şey böyle iyi bir şekilde devam eder.

“Bu ligde fizik kalitesi daha ön planda”

Spor Toto 1.Lig'de çok mücadeleye dayalı bir lig. Fizik kalitenin ön planda olduğu bir lig. Saha içinde birlikte oynamak lazım. Eminim ligi izleyenler de keyif alıyordur.

Kendi performansı ve taraftarlara mesajı

Sezon başında bir sakatlığım vardı. Daha sonra oynayama başladım ve Sait Hoca'nın bize çok olumlu etkisi oldu. Takımıma, camiaya yardım etmeye devam edeceğim. Bu hafta sonu oynayacağımız maç çok önemli. Eğer kazanırsak farklı şeyler konuşma imkanımız olacak. Genellikle üst düzey maçları izlemeye çalışıyorum. İdman öncesi ve sonrası bireysel çalışmalar yapıyorum. Umarım sezon sonunda bunun faydalarını görebilirim. Boluspor taraftarından da bizi desteklemelerini istiyorum. Umarım onlara hak ettikleri galibiyeti tattırırız.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler