Bomba takas teklifi! Ozan Tufan...

26.02.2019 - 15:53 | Son Güncellenme: 26.02.2019 - 18:53

Bomba takas teklifi! Ozan Tufan...

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer planlamasına başladı. Sarı-lacivertlilerin, Medipol Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci’yi transfer etmek istediği iddia edildi. Transferde takas konusu da gündemde.

Fenerbahçe'de gündemde İrfan Can Kahveci transferi var

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve daha kaliteli bir kadroyla özlenen Fenerbahçe’yi geri getirmeye çalışan Başkan Ali Koç’un Başakşehir’den İrfan Can Kahveci’yi istediği ortaya çıktı.

Mehmet topal yaşlandı

Akşam'da yer alan habere göre; Jailson-Eljif Elmas-Mehmet Ekici’den beklenen verimi alamayan Ersun Yanal’ın orta saha hattını güçlendirmek için Başakşehir’den İrfan Can Kahveci ismini verdiği öğrenilirken, Ali Koç’un Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldiği İrfan’a karşılık Ozan Tufan + para teklif ettiği belirtildi.

Görüşmeler sezon sonuna kaldı

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Başakşehir’in takas teklifini sezon sonuna bıraktığı ifade edilirken, Gümüşdağ’ın transfer görüşmeleri için şu an kapılarının kapalı olduğunu ilettiği bildirildi.

Takımın havasını bozmak istemediler

Takımdaki havayı bozmak istemeyen ve oyuncuların aklının karışmasına olabildiğince izin vermeyen Göksel Gümüşdağ’ın şimdilik kapılarını kapattığı belirtilirken temasların sezon sonuna kaldığı belirtildi.

İrfan can’dan 4 gol 5 asist

Başakşehir’de oynadığı futbolla her geçen gün üstüne koyan ve bu sezon 26 maçta 4 gol 5 asistlik istatistik yakalayan 23 yaşındaki İrfan Can Kahveci, Abdullah Avcı’nın en büyük silahlarından biri olurken, milli futbolcunun kısa sürede iyi bir çıkış yakalaması diğer Süper Lig devlerinin de dikkatini çekti.

"Emre Belözoğlu'ndan çok şey öğreniyorum"

İrfan Can Kahveci, Medipol Başakşehir'de forma giyen tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu'ndan çok şey öğrendiğini ifade etti.

İrfan Can: "Emre Belözoğlu ile oynadığım için çok mutluyum"

İrfan Can, "Buraya geldiğim günden beri Emre Belözoğlu bana çok şey öğretti. Ondan bir şeyler öğrenmeye devam edeceğim. Onunla beraber oynadığım için çok mutluyum." demişti.

İrfan Can Kahveci nasıl yükselişe geçti?

İrfan Can Kahveci, Başakşehir'de forma şansı bulamadığı dönemlerde bile birçok takımdan teklif aldı.

Şans bulamadığı dönemlerde yılmadı

Başakşehir'de şans bulamadığı dönemlerde bazı takımlar futbolcuya, "Oynamıyorsan bize gel. Bizde oyna" çağrısı yaptı. Fakat; İrfan Can buna sıcak yaklaşmadı.

Avcı'nın gözdelerinden biri oldu

Israrla şans bekleyen 23 yaşındaki futbolcu, Abdullah Avcı'nın gözdelerinden biri olmayı başardı. İrfan'ın performansında, geçiş dönemini faydalı geçirmesi etkili oldu.

Başakşehir'de şampiyonluk yaşamak istiyor

İrfan Can Kahveci, Başakşehir'de şampiyonluk yaşamak ve Avrupa'da futbol kariyerine devam etmek istiyor.

Menajerinden İrfan Can Kahveci sözleri...

Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, "Yurt dışı için bir sonraki yerli oyuncu tercihi İrfan Can Kahveci olacak" yorumunda bulunmuştu.

İrfan Can Kahveci'nin kariyerinde Ankara dönemleri de var

İrfan Can Kahveci, Başakşehir'den önce Gençlerbirliği, ve Hacettepe'de görev yapmıştı.

Ozan Tufan Alanyaspor'da oynuyor

Bu arada takasta kullanmayı düşünülen isimlerden Ozan Tufan ise şu sıralarda kariyerine Aytemiz Alanyaspor'da devam ediyor.

Sergen Yalçın, Ozan transferinde etkili olmuştu

Teknik direktör Sergen Yalçın, "Alanyaspor'da futbola dönecek. Kendisinin başarılı olacağına inanıyoruz"  demiş ve genç oyuncu, yeni takımındaki kariyerine iyi bir başlangıç yapmıştı.

Ozan Tufan alkış alıyor

Fenerbahçe'den Aytemiz Alanyaspor'a kiralanan Ozan Tufan gösterdiği performans ile alkış toplamaya devam ediyor.

Ozan Tufan sosyal medyayı coşturdu

Ozan'ın yükselişi sosyal medyada gündem oldu. İşte o yorumlar:

Senin için hazırladığımız haberler