Bond kızı koronayı yendi

26.03.2020 - 00:02 | Son Güncellenme: 26.03.2020 - 00:08

Koronavirüsten nasıl kurtulunur? Tedavi sürecinde neler yapılmalı? Olga Kurylenko kimdir? Koronavirüse yakalanan Olga Kurylenko, iyileşti. Bond kızı tedavi sürecini anlattı.

Bond kızı koronayı yendi

Gençen hafta koronavirüse yakalanan ünlü manken ve oyuncu Olga Kurylenko, iyileşti. Bond kızı, tedavi sürecini ve koronavirüsten nasıl kurtulduğunu anlattı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın Koronavirüs, (Covid-19) Olga Kurylenko'ya da bulaşmıştı. Başarılı manken iyileştiğini duyururken, virüsü nasıl yendiğini de anlattı.

Olga Kurylenko "Tamamen iyileştim. Bir hafta boyunca kötü hissediyordum, çoğunlukla yataktaydım ve uyudum. Ateşim vardı ve başım çok ağrıyordu. İkinci hafta ateşim düştü fakat hafif bir öksürük başladı, çok yorgun hissettim. İkinci haftanın sonuna kadar kendimi tamamen iyi hissetmeye başladım." ifadelerini kullandı.

Karantinadayken beslenmesine özen gösteren Kurylenko, "En çok tükettiğim gıda sarımsak oldu" şeklinde konuşurken, "Sarımsağın yanı sıra bol su tükettim. Suyun içerisine de limon koydum." diye ekledi.

Olga Kurylenko kimdir?

Ukrayna ve Rusya kökenli olan Olga Kurylenko, 13 yaşındayken eğitimi için gittiği Moskova'da keşfedildi. 2005'te kariyeri için Fransa'ya taşındı. 1996 yılında Paris merkezli Madson model ajansı ile sözleşme imzaladı. Ertesi yıl, 18 yaşına henüz basmadan Vogue ve Elle dergilerine kapak oldu. Paris'te bir model olarak çalışırken annesine para gönderdi. Madame Figaro, Marie Claire dergilerinin ve Helena Rubinstein markasının yüzü oldu. Ayrıca Roberto Cavalli ve Kenzo için modellik yapmaya başlayıp daha sonra Victoria's Secret kataloğuna geçti.

İlk oyunculuk deneyimlerinden biri 2003 yılında Seal 'in Love's Divine klibinde oldu. Film kariyeri ise 2005'te Fransa'da başladı. Asıl ününü 2008 yapımı bir James Bond filmi olan Quantum of Solace oldu. Seçmelerde Gal Gadot'u geride bırakarak.

Berdyansk belediye başkanı 2008 yılında Kurylenko'nun adını bir caddeye verdi.

Kurylenko, 2014'te Russell Crowe, Jacqueline McKenzie, Jai Courtney, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte tarihi Çanakkale Savaşlarını konu alan Son Umut 'da rol aldı.

Senin için hazırladığımız haberler