Bonucci ayrılık nedenini açıkladı

22.07.2017 - 13:42 | Son Güncellenme: 22.07.2017 - 13:42

Futbol dünyasını şaşırtan bir kararla Juventus'tan AC Milan'a transfer olan Leonardo Bonucci, transferinin nedenlerini anlattı.

 Leonardo Bonucci, AC Milan'a transferinin teknik direktör Allegri ile yaşadığı sorunlar nedeniyle olmadığını, takımda kendini önemli hissetmediği için ayrıldığını açıkladı. La Gazetta Della Sport'a konuşan Bonucci, "Benim gibi her şeyi olduğu gibi, doğru ve doğrudan söyleyen biri ile yıllar içinde tartışmalar yaşanması normal." dedi.
 
Porto maçı son olaydı 
Bonucci, Allegri tarafından disiplinsiz hareketleri neden gösterilerek Juventus'un Porto ile karşılaşacağı UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında kadro dışı bırakılmıştı. Bunun nedeni ise önceki haftasonunda oynanan ve 4-1 kazanılan Palermo maçının son dakikalarında ikili arasında yaşanan tartışma olduğu iddia edilmişti.

Bonucci konu hakkında, "Herkes olayların orada başladığını düşünüyor. Açıkçası aksine o son olaydı. Ondan önce başka şeyler de vardı. %100'ümle oynamam için kendimi önemli hissetmem gerekiyor. AC Milan taraftarı beni bağrına basarsa Juventus forması ile nasıl mücadele ettiysem burada da aynısını yapacağım" dedi. (Goal)

Senin için hazırladığımız haberler