Karagümrük, Fenerbahçe'nin listesinde olan Sinan Polat'ın peşine düştü!

15.11.2021 - 10:30 | Son Güncellenme: 15.11.2021 - 11:25

Kalecilerinden Altay'ın sakatlığı, Berke'nin ise tecrübesizliği nedeniyle kaleye takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'de gündeme milli kaleci Sinan Bolat gelmişti. Sinan transferi için sarı lacivertlilere Süper Lig'den rakip çıktı.

Karagümrük, Fenerbahçe'nin listesinde olan Sinan Polat'ın peşine düştü!
Detaylar geliyor...

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te eşine az rastlanır bir olay gerçekleşmek üzere. İstanbul ekibinin kadrosunda bulunan 4 kalecisinin de sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

4 kalecinin sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor

Akşam'ın haberine göre; A takım kadrosunda bulunan Emiliano Viviano, Utku Yuvakuran, Yavuz Aygün ve Cem Kablan'ın sözleşmeleri 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek ve başkan Süleyman Hurma söz konusu isimlerle sözleşme uzatmadığı takdirde Karagümrük 1 Temmuz sabahına kalecisiz uyanacak.

Süleyman Hurma'nın ilk hedefi Sinan Bolat

Süleyman Hurma kaleci sorunu yaşamamak adına transfer çalışmalarına şimdiden başlarken gündeme gelen ilk isim Sinan Bolat oldu. Adı Fenerbahçe'yle de anılan milli file bekçisi Sinan Bolat'ın Gent ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Ülkemizde daha önce Kayserispor ve Galatasaray formaları giyen 33 yaşındaki kaleci, yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.

Senin için hazırladığımız haberler