Galatasaray'ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül'e Portekiz kancası

22.01.2024 - 11:11 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 11:21

Galatasaray'da Sacha Boey'un sakatlığı döneminde forma şansı bulan genç sağ bek Ali Turap Bülbül, portekiz ekibinin radarında. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın genç futbolcusu Ali Turap Bülbül'e Portekiz kancası

AJANSSPOR - HABER

Sacha Boey ve Kaan Ayhan'ın sakatlık yaşaması sonrasında Sivasspor deplasmanında forma şansı bulan 18 yaşındaki sağ bek, Braga'nın radarına girdi.

Serdar Saatçı'nın ardından Ali Turap'ı takibe aldılar

Haber Türk'te yer alan habere göre; daha önce Beşiktaş'tan Serdar Saatçı'yı 1,5 milyon Euro'ya transfer eden Braga'nın Ali Turap Bülbül'le geçen yazdan bu yana ilgilendiği öğrenildi. 

Profesyonel sözleşmesi yok

Henüz Galatasaray ile profesyonel sözleşmesi bulunmayan genç sağ bekin durumunu yakından takip ettiği de kaydedildi.

Yorumlardan etkilenmiş

Diğer yandan Sivasspor maçı Ali Turap Bülbül için rüyadan kabusa dönüştü. 2016'dan bu yana Galatasaray altyapısında top koşturan ve ilk 11'de ilk kez Sivas deplasmanında sahaya çıkan genç futbolcu, maç sonrasında yapılan yorumlardan etkilenmiş.

Kötü bir performans sergilememesine rağmen hemen hemen hepsi hakaret olan yorumlar sonrasında morali bozulan genç futbolcu, sosyal medya paylaşımlarındaki yorum kısmını da kapattı.

Ali Turap Bülbül bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 3 maça çıktı. 18 yaşındaki genç oyuncu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.  Ali Turap bu sezon U19'da ise 14 müsabakada boy gösterdi. 1.79 boyundaki sağ bek bu mücadelelerde 3 asist kaydetti.
 
 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler