Brentford, Halil Dervişoğlu'nun bonservisini belirledi!

20.05.2021 - 18:02 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 18:08

Halil Dervişoğlu'nun bonservisi ne kadar? Brentford, Galatasaray'ın gelecek sezon için transfer etmek istediği Halil Dervişoğlu'nun bonservisini belirledi.

Brentford, Halil Dervişoğlu'nun bonservisini belirledi!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde Brentford’dan kiraladığı Halil Dervişoğlu’nun geleceği belirsizliğini korurken, genç futbolcunun bonservis bedeli belli oldu.

 

Halil Dervişoğlu, son dönemde sergilediği performansla Fatih Terim’in de gözüne girmiş ve Terim’in Halil'i gelecek sezon da kadroda görmek istediği ve bu durumu raporladığı ifade edilmişti. 

 

Halil Dervişoğlu'nun bonservisi ne kadar?

Galatasaray, 21 yaşındaki forveti satın alma opsiyonu olmadan kiralamıştı. Takımına geri dönen Halil Dervişoğlu için Brentford’un belirlediği bonservis bedeli açıklığa kavuştu.

1.5 yıl önce Sparta Rotterdam'dan yaklaşık 4.5 milyon Euro maliyetle aldığı Halil'den kar etmek isteyen Brentford'un oyuncusuna 8 milyon Euro civarında bonservis bedeli belirlediği belirtildi.

 

Halil Dervişoğlu'nun performansı

Halil, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını 12 defa sırtına geçirdi. Dervişoğlu, bu maçlarda 3 gol atarken 1 asist yaptı. 

 

Halil'den açıklama: Galatasaray'da kalacak mı?

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım'ın ilk etap çalışmaları için Antalya’da kampta bulunan Halil Dervişoğlu, Galatasaray’daki geleceğini değerlendirdi.

 

Genç futbolcu yaptığı açıklamada "Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Şu an söyleyebileceğim başka bir şey yok." dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler