Brezilya basını da Jorge Jesus'u açıkladı! Fenerbahçe haberleri

30.05.2022 - 15:40 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 08:19

Brezilya basını Fenerbahçe'nin adını açıklamaya hazırlandığı Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un sarı lacivertlilerin teklifini kabul etitğini duyurdu.

Brezilya basını da Jorge Jesus'u açıkladı! Fenerbahçe haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı 67 yaşındaki Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un adını her an açıklaması beklenirken, Brezilya basını da okurlarına ünlü teknik adamın sarı lacivertlilerin teklifini kabul ettiğini duyurdu.

Jorge Jesus, F.Bahçe'nin teklifini kabul etti

Fenerbahçe yeni sezonda takımı emanet etmeyi planladığı Jesus ile bir süredir görüşmelerini sürdürürken, başkan Ali Koç yaptığı açıklamada teknik direktör olarak Jorge Jesus ya da İsmail Kartal'ın adını açıklayacaklarını duyurmuştu. bu gelişmelerin ardından Jesus adında karar kılan Kanarya, anlaşmayı açıklamak için tecrübeli teknik adamın mevcut kulübüyle olan sözleşmesinin bitiş tarihi olan 1 Haziran'ı beklemeye başlamıştı. 

Brezilya basını duyurdu: İmzayı bugün atacak

Goal Brasil'den de Fenerbahçe'nin Jesus anlaşmasını doğrulayan bir haber geldi. Habere göre; Jorge Jesus, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Haberde, 67 yaşındaki teknik adamın bugün sarı-lacivertli takım ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. 

Ali Koç, Jorge Jesus'la görüştüklerini açıklamıştı

Bilindiği üzere, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında Jorge Jesus ile görüştüklerini açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bizim şu an çalışabileceğimiz iki isim var. Biri doğal olarak İsmail Kartal. Diğeri de Jorge Jesus. Biz kimi seçersek seçelim, bizim taraftarımız yine mutsuz olacak. Pazartesi günü yeni teknik adamı açıklayabiliriz. Sezon başının çok öncesinde yeni hocamız netleşmiş olacak. 13-14 Haziran gibi sezonu açacağız"

Taraftarlar Jesus için yürüdü

Öte yandan, Brezilya'da bir grup Flamengo taraftarı, başkan Rodolfo Landim aleyhinde pankartlar açarak Jorge Jesus'un yeniden göreve getirilmesini istedi. Bilindiği üzere Jorge Jesus, Flamengo ile görüştüğünü ve ay sonuna kadar süre verdiğini söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler