Brezilya'nın ilk 11'i şekilleniyor! Talisca...

19.03.2018 - 15:55 | Son Güncellenme: 19.03.2018 - 15:55

Brezilya'nın ilk 11'i şekilleniyor! Talisca...

23 ve 27 Mart'ta sırasıyla Rusya ve Almanya ile oynayacak Brezilya Milli Takımı'nda iki maçın 11'leri şekilleniyor. 

Globo Esporte'nin haberine göre teknik direktör Tite, Rusya ve Almanya maçlarında takımın önemli isimlerinden Renato Augusto'yu yedek kulübesine çekmeye hazırlanıyor. 

Rusya karşısında Neymar'ın yokluğunda sol kanatta Douglas Costa'ya görev verecel olan Tite, orta sahada ise Augusto'nun yerine Coutinho'ya şans verecek. 

Sağ kanatta Willian, savunmanın önünde Casemiro, orta saha Coutinho'nun partneri olarak da Paulinho'yu oynatması bekleniyor. 

27 Mart'taki Almanya maçında daha defansif bir anlayış benimsenecek. Coutinho'nun Douglas Costa'nın bölgesine geçmesi orta sahada Paulinho'nun partnerinin de Fernandinho'nun olması öngörülüyor. 

Deneyimli teknik adam bu sayede daha sert bir kadroyla Almanlar'ın orta sahasına fizik olarak üstünlük kurmayı planlıyor. 

Tite döneminde 16 kezle milli takımda en fazla forma giyen futbolcu olan Augusto 2018'de sadece 3 resmi maçta forma giyince yedeğe çekildi. 

Onun yerine oynayacak Fernandinho, Manchester City ile 13 maçta görev aldı. Son dönemin formda ismi Willian da 2018'de 16 maçta 6 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 

Talisca forma giyecek mi?

Bugün Brezilya Milli Takımı kampına katılan Talisca'nın ise iki maça ilk 11'de başlaması beklenmiyor. Beşiktaşlı futbolcunun Rusya maçında forma giyme ihtimali Almanya maçına göre daha yüksek. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler