Bruma'nın menajerinden flaş sözler!

15.06.2017 - 21:16 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 21:16

Bruma'nın menajerinden flaş sözler!

AJANSSPOR - Bonuslarla birlikte 15 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bundesliga ekibi RB Leipzig'e transfer olan Portekizli kanat Bruma hakkında menajeri Catio Balde'den açıklamalar geldi.

Öncelikle size şunu söyleyeyim, Leipzig Bruma ile en az 6 aydır ilgileniyordu. O dönem, bana Bruma'yı izlediklerini söylemişlerdi. Onu her daim izlediler. 

Sezon bittiği zaman, Leipzig özellikle ilgilendiklerini söyledi. İngiltere, Frana ve Almanya'dan başka kulüpler de ilgileniyordu ancak Leipzig, Bruma ve gelişimiyle ilgili somut bir plan içeren, cazip bir teklif yaptı. 

Buraya imza atarken şüphe duymadık. Leipzig'in Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması da Bruma için aynı derecede önemliydi. Kulübün büyük hırsları var, genç oyunculara güveniyorlar.

Leipzig'e katılmak Bruma'nın kariyerinde büyük bir adım. Türkiye'deki 4 yılın ardından Almanya'ya, Leipzig gibi bir kulübe gitmek harika bir tercih. Bu andan itibaren, Leipzig ile iyi bir sezon geçirirse, kariyeri için hayal kurabilir.

Türkiye'de, Portekiz Milli Takımı ile ilgili dezavantajı vardı. Almanya'da oynadığı zaman bu değişecek. Bruma başka bir vitrin altında olacak ve daha yüksek bir itibarı olacak.

Leipzig Kulübü, Galatasaray'dan 15 milyon euroya transfer ettiği Bruma ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler