Bruno Fernandes'ten Cristiano Ronaldo'ya: "Onurlandırılmayı hak ediyor"

15.10.2023 - 00:26 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 00:44

Portekiz Milli Takım ve Manchester United'ın yıldız oyuncusu Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo hakkında flaş açıklamalarda bulundu... İşte detaylar...

Bruno Fernandes'ten Cristiano Ronaldo'ya: "Onurlandırılmayı hak ediyor"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Portekiz Milli Takımı ve Premier Lig ekibi Manchester United'ın yıldız oyuncusu Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu. Fernandes, "O tekrarlanmayacak olağanüstü şeyler yaptı" dedi.

Cristiano Ronaldo ile iyi bir ilişkimiz var

29 yaşındaki yıldız oyuncu, "Cristiano için gol atmak çok kolay, herkes onun diğerlerinden üstün bir oyuncu olduğunu biliyor. Ronaldo'yla sadece Portekiz'de değil, Manchester United'da da iyi bir ilişkimiz vardı.

Ronaldo'nun başardıklarından sonra Portekiz daha çok saygı gördü

Cristiano'nun, çoğu Portekizli oyuncu üzerinde yarattığı etkiyi biliyoruz. Cristiano Ronaldo'nun başardıklarından sonra bu, Portekiz daha çok saygı gördü.

Cristiano'yu izleme ayrıcalığına sahibiz

Biz Cristiano'yu izleme ayrıcalığına sahibiz ve ben de onunla oynama ayrıcalığına sahip olduğum için çok mutluyum.

Tekrarlanmayacak olağanüstü şeyler yaptı

Ronaldo kesinlikle onurlandırılmayı hak ediyor. O muhtemelen bir daha asla tekrarlanmayacak olağanüstü şeyler yaptı" dedi. 

Öte yandan 29 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takımı ile çıktığı 60 karşılaşmada 17 gol ve 18 asist kaydetti. Halihazırda Manchester United'da oynayan yıldız oyuncu, bu sezon Kırmızı Şaytanlar ile oynadığı 10 karşılaşmada 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Forma giydiği takımlar

Bruno Fernandes kariyerinde Udinese Primavera, Novara Primavera, Novara, Sampdoria, Udinese, Sporting Lizbon ve Manchester United formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler