Bu ikili alkışı hak ediyor: Gustavo ve Ozan

04.01.2021 - 21:28 | Son Güncellenme: 04.01.2021 - 21:36

Kasımpaşa maçında Covid 19 nedeniyle uzun zaman takımdan ayrı kaldıktan sonra son gün antrenman yapan Ozan Tufan ve Luis Gustavo maçta hatasız oynadı. Ozan Tufan, Ferdi Kadıoğlu'nun attığı golün asistini yaparken savunmada forma giyen Gustavo takımının uzun süre sonra kalesini gole kapamasını sağladı.

Bu ikili alkışı hak ediyor: Gustavo ve Ozan

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-0 yenerken rahatsızlıklarını atlatan Ozan Tufan ve Luiz Gustavo’nun performansları beğeni topladı. Sarı lacivertli takımda hastalık ve sakatlıklardan dolayı sadece 2 antrenman yapan Ozan ile tek idmana çıkabilen Gustavo ilk 11’de sahaya çıktı.

Ozan Tufan koronavirüs sürecinin atlattıktan sonra iyi performans ortaya koyarken sarı lacivertlilerde Ferdi Kadıoğlu’nun attığı 3. golün asistini yaptı. Tecrübeli orta saha oyuncu yüzde 83.9 pas isabeti, 4 uzun pas, 52 kısa pas, 5 ikili mücadele oynama istatistiklerini yakaladı.

Rahatsızlığından dolayı bir süredir takım ile birlikte olamayan Luiz Gustavo ise Serdar Aziz ve Mauricio Lemos’un hazır olmaması nedeniyle stoperde görev aldı. Başarılı bir grafik çizen sarı lacivertlilerin Brezilyalı oyuncu yüzde 90.4 pas isabeti, 5 uzun pas, 47 kısa pas, 4 ikili mücadele kazanma ve 2 top kapma ile oynadı. Tisserand-Gustavo ikilisi Denizlispor'dan beri Fenerbahçe'nin gol yemediği ilk maçını oynamasını sağladı.

Kasımpaşa karşısında stoper bölgesinde rahat bir oyun ortaya koyan tecrübeli yıldız geçtiğimiz sezon Denizlispor, Konyaspor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor maçları olmak üzere toplamda 4 kere savunmada görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler