Hatayspor - Kayserispor: 1-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

27.10.2023 - 22:12 | Son Güncellenme: 27.10.2023 - 22:20

Süper Lig'de Kayserispor, Hatayspor karşısında 2-1 kazandı. Kayseri bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltti. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet...

Hatayspor - Kayserispor: 1-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Hatayspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadeleyi Kayserispor 2-1 kazanmayı başardı.

Kayseri Recep Uçar ile çıkışa geçti

Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Kayserispor, göreve getirdiği Recep Uçar ile çıkışa geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın başında 6 Süper Lig maçına çıkan Uçar, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Hatayspor Fenerbahçe'den sonra Kayseri'ye de kaybetti

Süper Lig'de sezona namağlup başlayan ve 8 maç kaybetmeyen Hatayspor, geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında aldığı 4-2'lik mağlubiyetin ardından üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Burak kendi kalesine attı, Morte farkı 2 yaptı

Kayserispor, karşılaşmanın 33'üncü dakikasında Burak Bekaroğlu'nun kendi kalesine attığı golle Hatayspor karşısında 1-0 öne geçti. 47'de sahneye çıkan Boa Morte ise farkı 2'ye çıkardı.

Dadaşov'un golü puana yetmedi

Hatayspor'un 68'inci dakikada kazandığı penaltıyı, topun başına geçen Dadaşov gole çevirdi. Bu gol, Hatay'a puan için yeterli olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler