Bu kez Falcao sakatlandı!

21.06.2020 - 22:56 | Son Güncellenme: 21.06.2020 - 22:56

Sakatlık ve cezalılar sebebiyle sorunlar yaşayan Galatasaray'da Radamel Falcao, Gaziantep FK maçında sakatlık geçirdi. Falcao, Başakşehir maçında oynayacak mı?

AJANSSPOR

Galatasaray'n golcü futbolcusu Radamel Falcao, Gaziantep FK takımıyla sahalarında oynadıkları maça ilk 11'de başladı. Golcü oyuncu, karşılaşmanın 73. dakikasında sakatlandı ve sonrasında kenara geldi. Falcao'nun durumu belli oldu mu? Sakatlığı ciddi mi?

Falcao, Gaziantep FK maçına devam edemedi

Çaykur Rizespor deplasmanında Fernando Muslera ve Andone'nin sakatlığı, Adem Büyük ve Donk'un da cezalı duruma düşmesiyle sarsılan Galatasaray'da, bu kez Radamel Falcao sakatlandı. Gaziantep FK maçında baldırını tutan Falcao, oyuna devam edemedi ve kenara geldi.

Falcao, Başakşehir maçında oynayacak mı?

Falcao'nun yerine ise teknik patron Fatih Terim, Jesse Sekidika'yı oyun alanına sürdü. Falcao'nun sakatlığı sonrasında henüz durumu belli olmadı. Yapılacak kontrollerin ardından futbolcunun durumu netleşecek.

Falcao oynamazsa yerine kim oynar?

Galatasaray’da Andone’nin sezonu kapatması, Adem Büyük’ün 3 maç ceza alması sonrası Falcao alternatifsiz kalmıştı. Kolombiyalı oyuncunun da Gaziantep FK karşısında sakatlanıp oyundan çıkması üzerine panik yaşanıyor. Falcao dışında orijinal santrfor tüm kadroya bakıldığında genç Erencan Yardımcı kalırken, kendi yerleri olmaması rağmen santrfor bölgesinde görev yapabilecek adaylar için ön plana çıkan isimler Onyekuru ve Taylan Antalyalı.

Senin için hazırladığımız haberler