Beşiktaş'ta Rosier ve Masuaku, Galatasaray Maçında Sakatlandı

05.11.2022 - 21:24 | Son Güncellenme: 05.11.2022 - 21:28

Şenol Güneş'in Ümraniyespor maçında ikinci devreye çıkartmadığı Masuaku ve Rosier'i bu kez derbide sakatlık kesti. İşte ilginç tesadüfün detayları...

Beşiktaş'ta Rosier ve Masuaku, Galatasaray Maçında Sakatlandı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta bek krizi yaşandı. Şenol Güneş, siyah beyazlı takımla geçen hafta Ümraniyespor'a karşı ilk kez sahaya çıkarken ilk 45 dakika sonunda yaptığı değişikliklerle maça damga vurmuştu. Tecrübeli teknik adam, performanslarından memnun olmadığı sol bek Arthur Masuaku ile sağ bek Valentine Rosier'i ikinci devre sahaya sürmemişti. Güneş, maç sonu basın toplantısında değişiklikleri 30 dakikada bile düşündüğünü ama oyuncuları kaybetme riskini almak istemediğini söyledi.

Masuaku maç öncesi Rosier maçta

Buna karşın Güneş, Galatasaray derbisine yine bu iki oyuncuyla başlamayı planlıyordu. Fakat maçtan çok kısa süre önce Masuaku'nun sakatlandığı ve kadrodan çıkartıldığı duyuruldu. Güneş sol bekte Umut Meraş ile derbiye çıktı. Sağ bekteyse Rosier'i tercih etti. Ama Fransız oyuncu da sahada çok fazla kalamadı.

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun, Galatasaray'a 3. golünü attı
Habere Git

İkiliyi bu kez sakatlık oyundan aldı

Rosier, yaşadığı sakatlık sonrası derbinin 40. dakikasında oyundan çıktı. Şenol Güneş, Rosier'in yerine Tayfur Bingöl'ü oyuna aldı. Böylece geçen hafta Güneş'in oyundan aldığı Masuaku ve Rosier'i bu kez bir nevi sakatlıklar oyundan almış oldu. Arka adalesinden sorun yaşayan Rosier'in durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler