'Bu operasyonlarda en çok mağdur olan Fenerbahçe'

26.12.2020 - 22:32 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 22:36

Fenerbahçe haberleri... Eski futbolcu ve Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Başakşehir oyuncusu Rafael'in kırmızı kartının aptal edilmesine tepki göstermeye devam etti. Dilmen, "Türkiye'de 6-7 yıldır kurul işleri kirli ve adaletsiz. Bu operasyonlarda en çok mağdur olan da Fenerbahçe. '20 yaşındaki Alex'le 20 yaşındaki beni getir şampiyon olamazsın' demiştim Aziz Yıldırım'a. İşte görüyoruz" dedi. İşte detaylar...

'Bu operasyonlarda en çok mağdur olan Fenerbahçe'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen,  NTV'de yayınlanan “Yüzde Yüz Futbol” programında Fenerbahçe-Başakşehir maçında kırmızı kart gören Rafael'in cezasının iptal edilmesi hakkında konuştu.

"Rafael kararı bana göre kirli bir karar"

Dilmen şunları söyledi: "Rafael'in kartları iptal olduktan sonra kendi sosyal medya hesabımdan açıklama yaptım. Çok sosyal medya kullanan biri değilim. Yedi kere falan çektim videoyu. İyi bir sosyal medya kullanıcısı değilim ilk videoyu bir şeyden korkarak silmedim. Rafael kararı bana göre kirli bir karar, bana göre operasyon."

Dilmen: Türk futboluna dinamit atıldı

Rıdvan Dilmen, "25 Aralık 2020 tarihinde Türk futboluna dinamit atılmıştır, eller devreye girmiş, bir operasyon yapılmıştır" dedi. 

"En çok mağdur olan da Fenerbahçe'dir"

Dilmen konuşmasına şöyle devam etti: "Türkiye'de 6-7 yıldır kurul işleri kirli ve adaletsiz. Bu operasyonlarda en çok mağdur olan da Fenerbahçe'dir. 20 yaşındaki Alex'le 20 yaşındaki beni getir şampiyon olamazsın" demiştim Aziz Yıldırım'a. İşte görüyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler