"Bu yıl seyirci göremeyeceğiz"

12.04.2020 - 18:03 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 18:03

Bundesliga ekiplerinden Köln'de başkanlık yapan Werner Wolf, koronavirüs sebebiyle verilen ara hakkında konuştu. Kişisel fikrini açıklayan Wolf, taraftarsız maçların olumsuz etkilerine dikkati çekti.

Almanya Ligi ekiplerinden Köln'ün başkanı Werner Wolf, Bundesliga'nın tekrar seyircili bir şekilde oynanıp oynanmayacağı sorusuna yanıt verdi. Wolf, kişisel değerlendirmesini paylaştı ve umutsuz konuştu. Wolf, 2-1 kaybettikleri Ren derbisi için de iddialı bir açıklamaya imza attı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Wolf: "Bu yıl seyircili maç göreceğimizi sanmıyorum"

Wolf yaptığı açıklamada, "Bu yıl tekrar seyircili bir şekilde futbol maçlarını göreceğimizi sanmıyorum. Bu benim şahsi kanaatim. Futbolsuz futbol eğlenceli değil. Sezonun devam edebileceğine inanıyorum. Fakat; maçların seyircisiz oynanarak devam edeceğini sanıyorum" dedi.

Wolf: "Seyircili olsaydı Gladbach derbisini kaybetmezdik"

Seyircisiz maçları sevmediğini ifade eden Köln başkanı, "Elbetteki taraftarlar ekranlarının başında seyircisiz de olsa maç izleyerek bu dönemi geçirmek isteyebilir. İşin bir de ekonomik boyutu var. Mesela, biz Gladbach maçı seyircili oynansaydı o derbi maçı 2-1 kaybetmezdik" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler