Bülent Korkmaz, gelecek sezon da Antalyaspor'da

01.05.2019 - 15:05 | Son Güncellenme: 01.05.2019 - 15:05

İlk olarak hedeflediği puan barajının üzerine çıktıklarını hatırlatan Bülent Korkmaz, Antalyaspor ile yola devam edip etmeyeceğiyle ilgili olarak da ilk kez konuştu. Kırmızı-Beyazlılarda gelecek sezon da görev alacağını belirten Korkmaz, Avrupa hedefini de önlerine koyduklarını vurgu yaptı. Sezon planlamalarında 41 puanı ilk hedef olarak koyduklarını belirten Korkmaz, “Bizim planlamamızda 41 puan vardı ve onun üzerine çıktık. Bundan herkesin payı var. Erzurumspor maçını kazansaydık, 5’inciliğin en büyük adayı olacaktık hala da öyleyiz. 41 puanı yakaladıktan sonra böyle bir hedefin olması bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Alt taraf çok karıştı, oralardan kurtulup buralara gelmek çok heyecan yaratıyor. Önümüzde 4 tane maç var alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz. Yeni bir puan barajı koymadım. Bundan sonrası için maç maç düşünüyorum. Erzurumspor maçını da kazanabilirdik, pozisyonlara da girdik. Erzurumspor maçındaki istekten memnunum. 2. golü atsak daha farklı olabilirdi. Futbolda bunlar da var. Artık Göztepe maçını düşüneceğiz” dedi.

“İlk kovulacak teknik adam bendim”

Sezon başında zor dönemden geçtiklerini ifade eden Korkmaz, “Antalya kamuoyu ve ulusal kamuoyunda küme düşecek birinci takım bizdik ve kovulacak teknik adam da bendim. Bunu söylemek istemiyorum ama ben gerçeklerle yaşayan bir insanım. Çok güzel bir aile ortamı oldu burada. Çok sağlam karakterli bir oyuncu grubuyla çalışıyorum” diye konuştu.

“Ali Şafak Öztürk tam zamanında geldi”

Antalyaspor’da kırılma anının yönetim değişikliğinde yaşandığını ifade eden başarılı teknik adam, “Beni getiren Cihan Bulut ve Şefik Öz’e de teşekkür ederim ama tam zamanında bir yönetim değişikliği oldu. Ali Şafak Öztürk çok doğru bir zamanda geldi. O kaos ortamında bu borç yükünü kimse üstlenmez. Bu durum pozitif bir hava oluşturdu. Bu ortamı da çok iyi değerlendirdik. Zor dönemlerde başkanımızın destek vermesine ihtiyacımız vardı. 4, 5 maç kaybedildiği zaman teknik adam değişikliği konuşulur ama başkanımız destek verdi. Şu an istediğimiz seviyenin üzerindeyiz” diye belirtti.

“Gelecek sezon da buradayım”

Antalyaspor’da gelecek sezon da görev alacağına vurgu yapan Korkmaz, “Ben başkana söz verdim ve sözümün arkasında duracağım. Burada çalışmaktan çok mutluyum. Gelecek ile ilgili planlamaya ikinci yarıdan itibaren başladık. Gelecek sezon da burada olacağım. Her türlü hazırlığı yaptık. Önümüzdeki sezon daha farklı olacak. Uzun vadeli çalışmayı düşünüyoruz, bunu da kısa zamanda resmiyete dökeceğiz” ifadelerine yer verdi. (antalya3t.com)

Senin için hazırladığımız haberler