Çaykur Rizespor'dan Bülent Korkmaz Transfer Açıklaması Yaptı

29.07.2022 - 15:35 | Son Güncellenme: 29.07.2022 - 15:42

Çaykur Rizespor Teknik Direktör Bülent Korkmaz, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, "İki mevkiiyi de tamamladıktan sonra transferleri tamamlamış olacağız" dedi.

Çaykur Rizespor'dan Bülent Korkmaz Transfer Açıklaması Yaptı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde antrenman yaptı. Bülent Korkmaz, antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"İki mevkiye oyuncu bakıyoruz"

Korkmaz, "Şimdi iki mevkiye oyuncu bakıyoruz. O mevkiye doğru oyuncuyu bulabilmek için cidden herkes çalışıyor. O mevkilerde geç kaldık ama çok detaylı davranıyoruz çünkü o mevkiler çok önemli. O iki mevkiiyi de tamamladıktan sonra transferleri tamamlamış olacağız" ifadelerini kullandı.

"Santrfor mevkine bir oyuncu istiyorum"

Bülent Korkmaz, "Oyuncular çok iyi çalışıyor. Oyuncularımdan çok memnunum. Her şey iyi gidiyor. O iki transferi de yaparsak lig başlamadan transferi bitirmiş oluruz. Ben santrfor mevkiine bir oyuncu istiyorum. Bir aydır yöneticilerle beraber o mevki üzerine çok çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"Daha önce programlamıştık geç kalındı"

Teknik adam, "Bazen oyuncudan bazen menajerinden bazen de kulübünden dolayı anlaşamadığımız oyuncular var. Tabii bu iş kolay olmuyor. O mevki çok önemli bir mevki dolayısıyla çok detaylı davranıyoruz. Bir çok oyuncuyla görüşüldü olmadı. Bu mevkide oyuncuyu daha önce programlamıştık geç kalındı ama yapacak da bir şey yok." dedi.

"Yüzlerine karşı başka bir takımda oynamalarını söyledim"

Bülent Korkmaz, son olarak ise şunları kaydetti: "Doğru hamle yapmaya çalışıyoruz. İnşallah istediğimiz hamle o mevkide olur. Mahsun Capkan, Eren ve Güvenç Usta'ya yüzlerine karşı başka bir takımda oynamalarını söyledim. Nihayetinde burada fazla forma şansı bulaşamayacaklar. Başka bir takımda oynayarak kendilerini geliştirebilirler"

Senin için hazırladığımız haberler