"Bülent siz bize tükürdünüz"

05.03.2020 - 20:53 | Son Güncellenme: 05.03.2020 - 20:53

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ın yardımcısı olarak başlayan Mesut Bakkal, kariyerini 'Mesut Bir Adamın Hikayesi' ismiyle kitaplaştırdı. Bakkal'ın Bülent Korkmaz ve Yanal ile ilgili anıları dikkat çekti.

Salim MANAV

Çalıştırdığı takımları tek tek anlatan, özellikle dört büyüklere karşı aldığı galibiyetlere özel sayfalar ayıran Bakkal, futbol dünyasında yaşadığı birçok olay ve anıya da yer verdi. Bakkal'ın yer verdiği anılardan biri Ersun Yanal, diğeri de Bülent Korkmaz ile ilgili...

İşte o anılar:

YANAL'IN AYÇEKİRDEĞİ ALERJİSİ

"Ersun Hoca'nın teknik direktörlüğünde, Gençlerbirliği ile kupada yarı final oynuyorduk. Rizespor rakibimizdi. Hava da buz gibiydi.! Bir an yanımıza ay çekirdeği paketi düştü. Ersun Hoca, "Sakın almayın, yoksa çok pis yaparım sizi. Uğuru bozmayın!" dedi. Ama biz Metin ağabey ile dayanamadık ve paketi yerden aldık. Tam o sırada biz gol yedik ve maç 1-1 oldu. Hoca çıldırdı. "Sizin yüzünüzden oldu!" diye başladı bizi fırçalamaya."

BÜLENT SİZ HEP BİZE TÜKÜRDÜNÜZ

"Bülent Korkmaz'ı yanıma yardımcı aldıktan sonra ilk kez İstanbul deplasmanımıza gittik. Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'a karşı oynuyorduk. Hakem her zaman olduğu gibi İstanbul takımlarına ağırlık vererek maç yönetmeye başladı. Ama Bülent çıldırdı: 'Bu nasıl hakem, böyle olmaz!' falan diyerek isyan etmeye başladı. Dakika 60 oldu, maç da koptu. Ama Bülent isyanına devam ediyordu. Ben de artık dayanamadım, 'Bülent siz bizi hep böyle yendiniz zaten. Ya tükürdünüz, ya ofsayttan gol atardınız. Zaten böyle yenerdiniz' dedim."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler