Bülent Uygun işaret etmişti! 3 futbolcu kadro dışı...

25.11.2019 - 14:12 | Son Güncellenme: 25.11.2019 - 14:12

Kayserispor'da hangi futbolcular kadro dışı kaldı? Dün oynanan maçın ardından Bülent Uygun kadro dışı kararlarının olacağını duyurmuştu. İşte detaylar...

İstikbal Mobilya Kayserispor'da Ntep, Tavares ve Bilal Başacıkoğlu kadro dışı bırakıldı.

Bülent Uygun işaret etmişti

Kayserispor teknik direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'a 4-1 kaybedilen maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada kadro dışı kararlarının olacağını söylemişti.

Uygun yaptığı açıklamada, "Bazı arkadaşlarımızın alacakları için federasyona başvurmaları var. Yönetim kuruluna bazı teklifler ileteceğim. Kadro dışı olacak. Bu şerefli formayı giymek ve mücadele etmek isteyenlerle bu yola devam edeceğiz." demişti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, "Ntep, Tavares ve Bilal'i kadro dışı bırakma kararı aldık. Ayrıca Bilal'in taraftarla münakaşaya girmesi sebebiyle ceza verilecek. Berna hanım oyuncularla tek tek konuşacak. Bugüne kadar sadece para konuşuldu ama sorun sadece para değilmiş. Berna hanımın 750 tane çalışanı var benim 100'den fazla." dedi.

Tokgöz, "Oyuncuları nasıl idare edeceğimizi biliyoruz, elimize bir ateş topu aldığımızın farkındayız. Türkiye'de daha önce görülmemiş şeffaflığı Kayserispor üzerinden çok rahat görebilirsiniz. Bunu çok net bir şekilde söylüyorum. İnternet sitemizden girdiyi çıktıyı görebilirsiniz. Şeffaflık konusunda iddialıyı.z Devre arasına kadar ceza yemeyip, transfer çalışmaları yapmayı planlıyoruz. Maddi olarak bundan sonra bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Eknomik anlamda bizden daha kötü durumda olan takımlar var 2 yıldır maaş almayan kulüpler var." şeklinde konuştu.

Tokgöz, "Bizim oyuncularımızın sorunu maddiyat değil. Berna hanım ve ben Bülent hocamızla görüşeceğiz bir sefere mahsus tüm oyuncularla tek tek konuşacağız. Kadro dışı bırakılan oyuncu sayısı daha fazlaydı ancak 3'e düşürüldü. Küçük bir af çıktı gibi değerlendirilebilir." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler