Bülent Uygun: "Kendi evimizde taraftarı üzdük"

27.09.2024 - 23:03 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 23:18

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde sahasında RAMS Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Net Global Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Bülent Uygun: "Kendi evimizde taraftarı üzdük"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Sivasspor sahasında Başakşehir'i konuk etti. BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 43. ve 49. dakikalarda Figueiredo kaydetti. Sivasspor'un tek golünü 82. dakikada Queensy Menig attı.

Maç sonu Net Global Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, değerlendirmelerde bulundu.

"Yaşadığımız sıkıntılara rağmen kazanmak adına mücadele ettiler"

Bülent Uygun'un sözleri şu şekilde:

"Rams Başakşehir takımı oturmuş, kadro yapısıyla çok iyi oyunculara sahip iyi de bir hocası var. Dolayısıyla böyle bir takıma karşı oyun taktiğimizi değişerek oyun hakimiyeti bizdeydi gol yiyene kadar. İkinci yarı beklemediğimiz bir anda da gol yiyince düzen ister istemez bozuldu. Oyuncu kardeşlerim kazanmak adına mücadelerini verdiler, golü de bulduk. Goller de atabilirdik. Kendi evimizde taraftarı üzdük ama futbolcularımdan memnunum. Yaşadığımız sıkıntılara rağmen kazanmak adına mücadele ettiler. Her şeyi veren takım vardı hepsini tebrik ediyorum çocuklarımın."

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 13'e yükseltirken Sivasspor, 8 puanda kaldı. Gelecek hafta Sivasspor deplasmanda Göztepe'yle karşılaşacak. Başakşehir ise sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler