Bulut'tan Mesut açıklaması: "İzleyeceğiz"

14.01.2021 - 23:04 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 12:57

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda konuk ettiği Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Deneyimli teknik adam Mesut Özil transferine dair konuştu. İşte detaylar...

Bulut'tan Mesut açıklaması: "İzleyeceğiz"

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Kasımpaşa'yı ağırladı. Sarı lacivertli takım rakibini 1-0 geçti. Maçın ardından Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, A Spor'a konuştu.

"Tur için mutluyuz"

Tur için mutlu olduklarını söyleyen Bulut, "İki takım da kontrollü başladı. Çok fazla pozisyon vermemeye çalıştı. Süre biraz geçince oyun açıldı ve ikinci yarı iki tarafın da yeterince gol pozisyonları oldu. Biz birini duran toptan iyi değerlendirdik. Genel olarak iyi ve güzel bir oyun. Tur için mutluyuz" şeklinde konuştu.

"Daha iyisi için çalışıyoruz"

Oyundan memnn olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, "Her hafta üzerine koymaya çalışıyoruz. Defansta iyi işler yapıyoruz. Hücumda yeterince pozisyona giriyoruz ama son pas ve vuruşlarda daha isabetli olmamız lazım. Sakat ve hasta futbolcularımız, kart cezalıları oluyor. Rotasyona gitmek zorunda kalıyoruz. Sezon sonuna kadar böyle devam edecek maalesef. Şu an için oyundan memnunum. Daha iyisi için çalışıyoruz. 5 galibiyet aldık ama bu bizim için yeterli değil. Devamını getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"1-2 transfer düşünüyoruz"

Transfer konusuna değinen Bulut, "1-2 transfer düşünüyoruz. Elimizdeki futbolcular olsun, ekonomik durumu da biliyorsunuz. Onlar elverdiği sürece 1-2 transfer yapmak istiyoruz" dedi.

Erol Bulut, Mesut Özil hakkında gelen soruya ise "Hep birlikte izleyeceğiz" yanıtını verdi.

Basın toplantısında neler söyledi?

Henüz sözleşme yenilemeyen Ömer Faruk ile ilgili gelen soruya yanıt veren Bulut, "Ömer Faruk ile ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Gereken tüm durumu sportif direktörümüz size izah etti. Benim burada şu an Ömer ile ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Gerçekten yetenekli ve iyi bir futbolcu. Biz elimizden geleni yaptık. Mert Hakan profesyonel futbolcu ve Fenerbahçe’nin, büyük bir takımın futbolcusu. Canı yanmış olabilir. Aytaç kafasına tekme attı. O da kırmızı kart, bizimkisi de kırmızı kart. İki kırmızı olması gerekirdi. Bunu Hakan ile yarın oturup konuşacağız" dedi.

Perotti'nin son durumu nasıl?

Perotti'nin ameliyat olma ihtimalinin olduğunu vurgulayan Bulut, "Perotti önemli ve değerli bir futbolcu. Roma’da yaptıkları ortada ve biz de katkı vermesi için transfer ettik. Sakatlıklar onu bırakmadı bir türlü. Ameliyat olacak gibi gözüküyor. 8 aya kadar uzak kalabilir" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler