Bulut’un yeni Kadıköy formülü

11.12.2020 - 10:40 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 10:51

Fenerbahçe haberleri.... Sezona 18 transfer yaparak şampiyonluğun en güçlü adaylarının başında gösterilen Fenerbahçe'de teknik direktörü Erol Bulut, iç sahada yaşanan puan kayıpları için planlar yapmaya başladı. İç sahada 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 8 puan kaybeden sarı-lacivertli takımda teknik direktör Bulut, Kadıköy’de rakiplerine nefes aldırmayacak prese dayalı ve bol gol pozisyonu üretebilecek oyun sistemi üzerine futbolcularına çalıştırmalar yaptırıyor.

Bulut’un yeni Kadıköy formülü

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Sezona 18 transfer yaparak şampiyonluğun en güçlü adaylarının başında gösterilen Fenerbahçe, Süper Lig’de ilk 11 haftada 7 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 23 puan elde etti.

İç sahada 8 puan kaybedildi

Sarı lacivertliler deplasmanda 5 galibiyet 1 beraberlik ile çok iyi performans ortaya koyarken, Kadıköy’de ise tablo tam tersi durumda. İç sahada 5 maç sonunda Konyaspor ve Beşiktaş’a yenilen; Hatayspor ile berabere kalan Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor’u ise mağlup ederek 7 puan toplayıp 8 puan kaybı yaşadı.

Prese dayalı bol gol üretebilecek sistem...

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut Kadıköy’deki tabloyu değiştirmenin planlarını yapıyor. Şampiyonluk yolunda içerideki maçların çok önemli olduğunu bilen genç çalıştırıcı Kadıköy’de rakiplerine nefes aldırmayacak prese dayalı ve bol gol pozisyonu üretebilecek oyun sistemi üzerine futbolcularına çalıştırmalar yaptırıyor.

Sahaya yerleşimlerinin doğru şekilde yapılması gerektiğini oyuncularına anlatan 45 yaşındaki çalıştırıcı orta saha ve kanatların daha aktif kullanılacağı oyun kurgusu üzerine duruyor.

Formsuz oyuncuları kenara alacak

İskelet 11’in büyük çoğunluğunu belirleyen Erol Bulut formsuz oyuncuları da kenara alacak. 45 yaşındaki teknik adam deplasman maçlarında gösterilen performansı Kadıköy’e de yansıtıp puan kaybı sorununu çözerek rahat nefes almayı düşünüyor.

Gustavo Taylan Antalyalı'yı geride bıraktı

Bu arada ilk 11 haftalık periyotta Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Luiz Gustavo 108 top kapmayla liderliği elinde bulunduruyor. Tecrübeli yıldız, bu sezon Galatasaray'da iyi bir performans ortaya koyan ve 99 kez top kapan Taylan Antalyalı’yı da geride bıraktı.

En fazla şut pası veren Caner Erkin

En fazla şut pası veren oyuncu 31 kez ile Caner Erkin olurken rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan orta saha oyuncuları 22 kez ile Ozan Tufan ve Sivasspor’dan Max Gradel bu alanda liderliği paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler