Futbol Yorumcuları Fenerbahçe - Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

19.05.2023 - 08:58 | Son Güncellenme: 19.05.2023 - 09:14

Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor'u konuk ettiği maçta 3-1 kazandı. Mücadelenin ardından futbol yorumcuları dev maçı değerlendirdi. İşte detaylar...

Futbol Yorumcuları Fenerbahçe - Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de oynanan mücadeleyi 3-1 kazandı. Spor yazarları, dev maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Kimse kusura bakmasın, bunu görmek için ulema olmak şart değil"

Erman Toroğlu, "Sahada en fazla mücadele eden, topla ve topsuz çok iyi oynayan Arda iyi işler yaptı. Zaten Jesus inatlaşıp onu sonradan oyuna almasa ve ilk 11'de daha önce takıma koysaydı, bugün Fenerbahçe'nin en az 5-6 puan fazlası olurdu. Kimse kusura bakmasın, bunu görmek için ulema olmak şart değil" dedi.

"Kadıköy'de deneysel bir Trabzonspor vardı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın kararlarını eleştiren Uğur Meleke, "Kadıköy’de sahada deyim yerindeyse "deneysel bir Trabzonspor" vardı. Bjelica, Ülker Stadı’na adeta bir laboratuvar kurdu. Yastığa başını koyup hayal ettiği karışımları denedi Kadıköy’de" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de Fener fırtınası
Habere Git

"İkincilik riske girer mi diyenlere rahatlatıcı bir cevap verdiler"

Sarı-Lacivertliler'in şampiyonluk şansını değerlendiren Ahmet Çakar, "Artık şampiyonluk, Fenerbahçe için mucizelere kaldı. Kolay değil Galatasaray'ın art arda puanlar kaybetmesi. Ama dünkü galibiyetle de 'ikincilik riske girer mi' diyenlere rahatlatıcı bir cevap verdiler" dedi.

"Tribünleri dolduranlara borcu vardı oyuncuların"

Gürcan Bilgiç, "Öyle bir maça yakışan bir atmosfer yaratıldı önce Kadıköy'de… Bu sezon rakiplerine karşı hiç kazanamadı Fenerbahçe. Tribünleri dolduranlara borcu vardı oyuncuların bu maçta. Ve; gereken yapıldı…" yorumunda bulundu.

"Arda gereksiz bireysel oynamakta ısrar etse de faydalı işler yaptı"

Arda Güler'in oyununu değerlendiren Ömer Üründül, Jesus ile arasında geçen diyaloğa dikkat çekti: "Arda bazen gereksiz bireysel oynamakta ısrar etse de yine faydalı işler yaptı. Bir pozisyonda Jesus kendisine çok kızdı. O da karşı tepki verdi. Ama Jesus kızmakta yüzde yüz haklıydı"

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus: ''Matematiksel olarak şansımız var''
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler