Bunu yaparsa ortalık karışacak! Slimani...

29.12.2018 - 08:36 | Son Güncellenme: 30.12.2018 - 11:42

Bunu yaparsa ortalık karışacak! Slimani...
Sezon başı Leicester City'den 1,5 milyon euroya kiralanan ve Fenerbahçe'den de 4,2 milyon euro kazanan Islam Slimani için müthş bir iddia ortaya atıldı.
Cezayir'de yayın yapan Elheddaf kanalının haberine göre, Slimani "düşman kulüp" Beşiktaş'a gitmek istiyor.
Fenerbahçe'yle olan kiralık kontratını sonlandırmak istediği belirtilen 30 yaşındaki oyuncunun bunu Beşiktaş'a gitmek için yapacağı belirtildi.
Haberde ayrıca bu sezon sadece 1 gol atabilen forvetin Ersun Yanal'ın planlarında yer alamadığı da yazıldı.
Slimani ligde son olarak Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 3-2 kaybettiği Kayserispor mücadelesinde ağları sarsmış, sonraki haftalarda ise girdiği birçok gol pozisyonunu değerlendirememesiyle taraftarın tepkisini çekmişti.
Cezayirli oyuncu Trabzonspor maçında da kaptırdığı topla takımının gol yemesine ve 2-0 mağlup duruma düşmesine sebep olarak bir kez daha eleştirilen isim olmuştu.

Fulham da istiyor

Soldado'nun takıma geri dönmesiyle Antalyaspor maçında yedek kalan ve sonradan oyuna giren Slimani'yi Fulham'ın da istediği iddia ediliyor. 

Slimani için Beşiktaş iddiası gündeme gelmişti

Geçen hafta içinde Slimani’nin menajerinin Beşiktaş’ın kapısını çaldığı ve oyuncusunun teklif ettiği iddiası gündeme gelmişti...

Slimani'nin menajerinden çarpıcı sözler

Slimani'nin menajeri, futbolcusunu Beşiktaş'a önerirken çarpıcı sözlere imza attı. 

"10'dan az gol atarsa indirim yapmaya bile hazır"

Slimani’nin menajerinin görüştüğü Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı’ya, "Beşiktaş, Quaresma'nın attığı ortaların yarısını gol yapsa şimdi açık ara liderdi. Slimani o oyuncu. 10’dan az gol atarsa maaşından indirim yapma sözü bile vermeye hazır" dediği bildirildi.

14 maçta 1 gol attı

Slimani bu sezon Fenerbahçe'de ligde 14 maçta 1165 dakika süre aldı ve 1 kez rakip ağları sarsabildi. 

Slimani performansı hakkında konuştu

Slimani, devre arası tatili için havalimanındayken basın mensuplarına kısa bir açıklama yapmıştı. Futbolcu, "Performansını artıracak mısın?" şeklinde yöneltilen soruya, "Önümüzdeki dönemde mutlaka artacak" demişti. 

Öte yandan Slimani'de bir gelişme daha yaşanadı. İşte Cezayirli oyuncu ile ilgili yaşanan flaş gelişmenin detayları:

Cezayirli futbolcunun sarı lacivertli takımdaki geleceği tartışmalı hale gelirken, Lübnanlı gazeteci Mootaz Chehade flaş bir iddiada bulundu.

Cezayir medya kuruluşlarından DZ Football'ın geçtiği habere göre; Slimani Türkiye'den ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Chedade, resmi Twitter hesabından Slimani'nin, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşerek sözleşmesinin feshedilmesini talep ettiğini duyurdu.

İşte o paylaşım...

Senin için hazırladığımız haberler