"Bunun izahını hiç kimse yapamaz"

09.05.2017 - 12:19 | Son Güncellenme: 09.05.2017 - 12:19

"Bunun izahını hiç kimse yapamaz"

AJANSSPOR - Türkiye’nin spor ekranı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki gelişmeler masaya yatırıldı. Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, yine dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"Böyle saçma bir düzen olmaz"

Hak mahrumiyeti cezaları caydırıcı değil. Bu cezaların, spordan men cezasına dönüşmesi lazım. Böyle saçma bir düzen olmaz. Bu talimatların değişmesi gerekiyor. Gidip meclise yasa çıkaracaksınız. Aziz Yıldırım'ın bundan önce aldığı cezalar, şu an yaptıklarını engelliyor mu? Bir caydırıcılık var mı?

"Para cezasını Aziz Yıldırım cebinden vermeli"

Aziz Yıldırım'a verilen para cezasını kimse konuşmuyor. Aziz Bey, bu cezayı kendi cebinden vermeli. Niye kulüp ödüyor? Aziz Yıldırım'ın maçı izleyebilmesi için tribünde biletli olarak oturması lazım. Hak mahrumiyeti cezaları boş cezalar. Hükmü de yoktur, muktedir de değildir.

"Yöneticiler böyle yaparsa, sokakta millet birbirini keser"

Bir başkan, bir başkana tokat atarsa, sokakta millet birbirini keser. Volkan Demirel ile Sabri birbirinin gırtlağına sarıldı. Akşam da metrobüste bir çocuk mezara, diğeri hapse gitti. Futbolu bırakma noktasına gelmiş bir oyuncu bile halen çocuk. Ama yöneticiler 60 yaşında, hayatta yol almış insanlar.

"Sporcuların tokalaşmamasını istemek ne demek?"

Gerekçesi ne olursa olsun, sahada bir maç oynanıyor. Ne olursa olsun, o çirkinliklerin yaşanmaması lazım. Nereli olursan, ne olursan ol... Sporcuların tokalaşmasını istememek ne demek? Bunun izahını kimse yapamaz. Sporda şiddetin önüne geçilemiyorsa ilgili kişiler o koltukta oturmasın. Cezalar tatmin edici değil. Basketbol Federasyonu ve Bakanlık eğer bu şiddetin önüne geçemiyorsa, kendi pozisyonunu tartışmalı.

"Süper Lig'de yerler netleşti"

Bursaspor bir çöküş yaşıyor. Bunun ne kadar devam edeceğini kimse tahmin edemez. Adanaspor ile Gaziantepspor düştü diyebiliriz. Rizespor'un işi de mucizelere kaldı bence. Beşiktaş'ı, şampiyonluk yarışında Başakşehir'den avantajlı görüyorum. Süper Lig'de yerler bence netleşti.

Talisca ve Volkan arasındaki olay hakkında...

Talisca'nın yaptığı hareket ortada. Hiçbir şey tek taraflı değil. Yaptığı harekette hatalı ve ceza alması gerekir. Volkan Demirel'in topluma verdiği mesajlar hep yanlış. Nerede kaldı hukuk ve kamu düzeni? Teksas'a döndük resmen!

"Beşiktaş halen şampiyonluğun favorisi"

Vincent Aboubakar da Cenk Tosun'un alternatifi değil. Şenol Güneş'in maça Aboubakar'la başlaması bir hataydı. Şampiyonluk yarışına gelirsek.. Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında halen avantajlı olduğu, İddaa oranlarıyla da doğrulanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler