Burak Gören ve Obradovic maçı yorumladı..

23.03.2015 - 20:35 | Son Güncellenme: 23.03.2015 - 20:35

Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Burak Gören, savunmada başarılı oynadıklarını, ancak hücumda sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Gören, Türkiye Basketbol Ligi'nde 71-62 yenildikleri Fenerbahçe Ülker maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, THY Avrupa Ligi'nin ve Türkiye'nin çok değerli bir takımına karşı mücadele ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe Ülker'in çok iyi maçlar çıkardığını ve THY Avrupa Ligi'nde deplasmanda önemli galibiyetler elde ettiğini ifade eden Gören, "Kadro olarak geniş ve kapasiteli bir takıma karşı oynadık. İkinci periyotta verdiğimiz 10 sayılık skor dezavantajını maç boyu arkadan gelerek kapatmaya çalıştık ama olmadı. Son 2-3 haftadır takımın savunmasından memnunum. Bugün savunmada başarılıydık ama hücumda sıkıntı yaşadık. Takımın genel istediğinden ve direncinden mutluyum" diye konuştu.

Kalan 7 haftada Kolej camiasına ve tarihine yakışır şekilde mücadele edeceklerini anlatan Burak Gören, "Alabildiğimiz kadar galibiyet alarak, sezonu iyi bir yerde bitireceğiz" ifadesini kullandı. 

Fenerbahçe Ülker cephesi 
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zelimir Obradovic, Ankara'ya, Rönesans TED Ankara Kolejliler'e büyük saygı duyarak geldiklerini söyledi. 

Çok yetenekli oyunculardan kurulu ve hücum gücü yüksek bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Obradovic, şunları söyledi:

"Bizim için maçın en önemli tarafı savunmamızın iyi olmasıydı. İlk yarıda çok fazla top kaybımız oldu, bu da büyük sorun yarattı. Maçı genel olarak kontrol ettik ama hücum açısından kötüydük. Bazı bölümlerde oyuncularım yorgun gözüküyordu. Rönesans TED Ankara Kolejliler'e bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler