Burak Yılmaz - Oğuzhan Özyakup takası olacak mı? Canlı yayında açıkladı!

20.12.2018 - 16:30 | Son Güncellenme: 20.12.2018 - 19:30

Burak Yılmaz - Oğuzhan Özyakup takası olacak mı? Canlı yayında açıkladı!

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuk olarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Haluk Şahin'in açıklamaları şu şekilde:

"Amacımız genç futbolcular çıkarmak"

Biz uzun vadeli bir yapılanma yaptık. Altyapıdan futbolcular çıkarmak istiyoruz. Hocalarımızla her gün toplantı yapıyoruz. Genç futbolcuları yukarıya çıkarmak istiyoruz.

Bana göre tüm futbol takımlarının şu durumda seçmesi gereken yöntem bu. Özkaynaklarına yönelmeli. Fabrika ayarlarına döndük.

Neden şampiyonluk olmasın? Bunu kim istemez ki? Biz maç maç düşünüyoruz. Önümüzde Rize maçı var. Taraftarlarımız bize inanıp güvensin. Uyum içinde olan bir ekibiz. Yönetimini seçen insanlara güvensinler.

Burak ve Onur bizim oyuncumuz. Antrenmanlarına devam ediyorlar. Devre arasını bekleyip göreceğiz. Bize gelen bir teklif yok. Şu anda bir şey diyemeyiz. Biz her şeye açığız. Gelip teklif yapabilirler.

Oğuzhan - Burak Yılmaz takası...

Şu an bir takas yok. Teklif yok.

Kucka sakattı, şimdi iyileşti. Bizim futbolcumuz, devam ediyor. Hiçbir sorunumuz yok. Biz bütün tekliflere açığız. Şu anda Kucka ile ilgili bir problem yok. İyi niyetli bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Devre arası transfer yapılacak mı?

Devre arası transferi için çalışıyoruz. Altyapıdan transferler yapabiliriz. Hangi pozisyonlar için transfer yapılacağı belli değil. Trabzonspor eskiden şampiyon olunca kadrosunda Trabzonlu futbolcular vardı. İnsanlar gerçeği görecektir.

Esteban tek taraflı feshetti. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Hukuk Kurulu çalışmalarına devam ediyor.

Onur Kıvrak affedilecek mi?

Genç kalecimiz Arda dün oynadı. Onur'un geri gelmesi ile ilgili bir şey gündeme gelmedi.

Rizespor maçı hakkında...

Rize maçında hedef 3 puan. Onların da bizim de 3 puana ihtiyacımız var. Yönetime gelince onlarla yemek yedik. İyi bir dostluğumuz var. Her takıma başarılar diliyorum

Senin için hazırladığımız haberler