Fortuna Sittard'da Forma Giyen Burak Yılmaz'dan Ayrılık Açıklaması!

26.05.2023 - 13:06 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 14:00

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından önümüzdeki sezonda takmda olmayacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Fortuna Sittard'da Forma Giyen Burak Yılmaz'dan Ayrılık Açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Hollanda liginde bu sezon ligde kalmayı başaran Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından önümüzdeki sezonda takmda olmayacağını açıkladı. Deneyimli oyuncu paylaştığı mesajda "En kısa zamanda başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım." diyerek takımdan ayrılacağını ifade etti.

"Fortuna'da olmayacağım"

Burak Yılmaz, "Seneye Fortuna'da olmayacağım. En kısa zamanda başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım. Sizlere başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın performansı

Fortuna formasıyla toplamda 27 maça çıkan Burak Yılmaz 9 gol ve 5 asist yapma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz için flaş iddia! Fortuna Sittard...
Habere Git

Fortuna Sittard'dan Burak Yılmaz açıklaması: "Oynamak istemiyor"

Öte yandan dün Hollanda basınına konuşan Fortuna Sittard yöneticisi Sjoerd Ars, "Burak Yılmaz'ın geleceği için görüşmeler sürüyor. Biz ne düşünüyoruz, Burak ne düşünüyor, bunlar elbette önemli konular. Henüz net bir karar verilmedi. Burak, futbolcu olarak ikinci yıla girmek istemiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Burak Yılmaz'ın teknik ekibe girecek iddialarına cevap

Burak'ın teknik ekibe girip girmeyeceği hakkında da konuşan Ars, "Bu düşünceyi aklımızdan atmış değiliz ancak iki tarafın da bazı şeyleri konuşması gerekiyor." sözlerini sarf etti.

Lille'den sonra Fortuna Sittard'a gelmişti

Fransa Ligi'nde Lille ile şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, sözleşmesinin sona ermesinden sonra geçtiğimiz sezonun başında Fortuna Sittard ile 2 yıllığına sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler