“Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'un izinde yürüyeceğim”

16.07.2021 - 18:11 | Son Güncellenme: 16.07.2021 - 19:19

Beşiktaş’ın yeni forveti Kenan Karaman, transfer süreci, Sergen Yalçın ve siyah-beyazlı takımdaki hedefleri hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

“Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'un izinde yürüyeceğim”

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ın yeni transferi Kenan Karaman antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini vurgulayan gurbetçi futbolcu, “Kendi ülkemde olmak çok güzel bir şey. Futbol hayatımı hep Almanya'da sürdürdüm. Beşiktaş'ın ilgisi EURO 2020'den öncesine dayanıyor. Beni ısrarla transfer etmek istediler. Benim de aklımda hep Beşiktaş vardı” dedi.

'Başka Türk kulüplerinden de teklif aldım'

Türkiye'deki başka kulüplerden de teklif aldığını açıklayan Karaman, “Bütün takımlara teşekkürler. Bu, her futbolcu için gurur verici ama en erken Beşiktaş davrandı. Beşiktaş en başından beri güzel bir his verdi, burada olduğum için mutluyum" ifadelerini kullandı.

'Sergen Yalçın'ı küçüklüğümden beri takip ediyorum'

Kenan Karaman, Sergen Yalçın ile ilgili "Sergen hocayı küçüklüğümden beri takip ediyorum. Hem futbolculuğunu hem hocalığını seviyorum. Bana çok şey katacağını düşünüyorum" yorumunu yaptı.

'Şenol Güneş, Beşiktaş'ı tavsiye etti'

Milli Takım’dayken transferi konusunda Şenol Güneş’le yaptığı görüşmeyi aktaran golcü futbolcu, "Şenol hocamla kısa bir görüşmem oldu, Beşiktaş'a gelirsem çok iyi bir yerde olacağımı söyledi ve beni tebrik etti" açıklamasında bulundu.

'Şampiyonlar Ligi Beşiktaş'ı tercih sebebim'

Kenan Karaman, siyah-beyazlı takımdaki hedeflerini şöyle anlattı: “Benim için Şampiyonlar Ligi çok önemli. Beşiktaş'a gelme sebeplerimden biri. Şampiyonlar Ligi bambaşka olacak, kendimi iyi hazırlayacağım.

'Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'la konuştum'

Burak Yılmaz ağabey ile Beşiktaş hakkında çok konuştum. Bana Beşiktaş'ı anlattı. Çok iyi olacağını söyledi. Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'un izinde devam etmek istiyorum.

'Milli Takım'da göründüğüm kadar defansif değilim'

Milli Takım'da çok defansif gözüktüm, normalde ofansif bir oyuncuyum. Hoca beni hangi pozisyona koyarsa görevimi yapmaya çalışıyorum ama santrfor bölgesinde kendimi iyi hissediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler