Burak Yılmaz ve Ozan Tufan aynı takımda buluşuyor!

03.06.2022 - 09:14 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 09:31

Lille ile sözleşmesi sona eren Burak Yılmaz ve Fenerbahçe'de kadro dışı olan Ozan Tufan yeni sezonda aynı takımda forma giyebilir. Detaylar haberimizde...

Burak Yılmaz ve Ozan Tufan aynı takımda buluşuyor!

Son iki sezondur Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Burak Yılmaz, bu sezon sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulüpten ayrıldı. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'ın ise gelecek sezon sarı-lacivertli ekipte forma giymesi beklenmiyor. Transfer haberlerine en çok konu olan isimler arasında yer alan iki futbolcu için bomba bir iddia geldi.

Ozan'ın talipleri çok

Fenerbahçe'de sezon içinde Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın Süper Lig'den birçok talibi bulunuyor.  27 yaşındaki futbolcunun adı Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılırken, sarı lacivertli kulübün Ozan'ı takasta kullanabileceği de ileri sürülüyordu.  

Burak Yılmaz futbolu nerede bırakacak

Lille'de Ligue 1 şampiyonluğu ve Fransa Süper Kupası'nı kazanan Burak Yılmaz'ın da yeni sezonda Süper Lig'e dönebileceği ifade edilirken, transferde Beşiktaş, Adana Demirspor ve MLS ekipleri tecrübeli golcüyle anılıyordu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Trabzonspor, Acun Ilıcalı, Sumudica... Yıldız futbolcu kararını verdi
Habere Git

Aynı takımda buluşuyorlar

A Spor'un haberine göre; Ozan Tufan ve Burak Yılmaz yeni sezonda aynı takımda buluşabilir. İddiaye göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City iki futbolcuyu transfer listesine aldı.

Hull City, Ozan ve Burak için harekete geçiyor

Habere göre İngiliz ekibi 27 yaşındaki Ozan Tufan ve 36 yaşındaki Burak Yılmaz için görüşmelere başlayacak. Hull City, Ozan için Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra Ozan Tufan ile masaya oturacak. Burak Yılmaz ile de en kısa sürede görüşme yapılacak.

Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın performansı

Bu sezon Lille formasıyla 40 resmi maça çıkan Burak Yılmaz, 7 gol ve 5 asistle oynadı. Sezonun ilk yarısını Premier Lig ekibi Watford'da kiralık olarak geçiren Ozan Tufan ise Fenerbahçe formasıyla bu sezon sadece 9 maçta oynadı. Milli futbolcu bu maçlarda gol ve asist katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler