Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz: Nice en başından beri Burak'ı istiyor

09.08.2021 - 15:10 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 15:47

Son dakika haberleri... Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz: Nice en başından beri Burak'ı istiyor

AJANSSPOR - HABER

 

A Milli Erkek Futbol Takımı'nın kaptanı Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Radyospor'dan Spor Kazanı programının sunucusu Özgür Sancar'ın konuğu oldu. 3 yıl önce Karabükspor'u çalıştıran baba Yılmaz, oğlunun kariyerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte, Fikret Yılmaz'ın açıklamalarından kesitler. 

"Biz de kendimizi ispat etme fırsatı buluruz..."

En son Karabükspor'u çalıştıran Fikret Yılmaz, Özgür Sancar'ın "Takım çalıştıracak mısınız?" sorusuna: "Takım çalıştırmayı düşünüyorum tabii ama verdiğim bir karar yok. Herhangi bir resmi teklif sunulmuş değil. Ama umuyorum. İnşallah hayırlısı olur diyelim. Konuştuğumuz takımlar var ama resmi bir şey yok. İnşallah bir gün gerçekleşir. Biz de kendimizi ispat etme fırsatı buluruz" cevabını verdi. 

"Galatasaray'ın güven sorunu var..."

Süper Lig'deki takımlarına ilişkin genel bir değerlendirmede bulunan Yılmaz: "Valla bence Trabzonspor iyi. Trabzonspor defans problemlerini hallederse çok iyi bir takım olur. Beşiktaş zaten her zamanki gibi aynı Beşiktaş. Kısmen hazır olduklarını düşünüyorum. Sadece santrafor problemleri var. İnşallah bunu çözerlerse daha iyi olurlar diye düşünüyorum. Adana Demirspor da iyi ama tam kadro olarak oynamadılar. Takımlar, 4-5 hatta 6 hafta gerçek kimliklerini bulamazlar. Hazır olamazlar. Sivasspor hazır biliyorsunuz. Hazır gözüküyorlar. Galatasaray hazır gözükmedi. Büyük eksikleri var bence. Hatta Galatasaray’ın güven sorunu var. Fenerbahçe’de Mesut Özil’in çok iyi futbol oynaması gerekir. Form tutması gerekir. Fenerbahçe ancak o zaman başarılı olur. Mesut’un gerçek kimliğini bulması lazım" diye konuştu. 

"Takım oyunuyla şampiyon oldular..."

Oğlu Burak Yılmaz'ın takımı Lille'in kazandığı başarıları yorumlayan baba Yılmaz: "Burak iyi başladı ama takımı bence iyi başlayamadı. Onların çok eksikleri var. Hoca değişti ama iki önemli oyuncularını kaybettiler. O oyuncuların yerlerini dolduramadılar. Mutlaka doldurmaları gerekir. Doldurmazlarsa, Lille ortada bir takım olur. Açık söylemem gerekirse, takımı çok beğendiğimi söyleyemem. Lille takım oyunuyla şampiyon oldu" dedi. 

"Lille, Burak'ın kontratını uzatacak..."

Oğlunun Lille'den ayrılmasının lehine olacağını vurgulayan teknik direktör Fikret Yılmaz: "Lille, Burak’ı kesinlikle bırakmak istemiyor. Hatta mukavelesini uzatmak istiyor. Öyle bir durum var. Burak’ın oradan ayrılması çok zor. Öyle bir ortamda kolay kolay verilmez. Sevilen oyuncuyu vermek her yerde çok zordur. Nice teklifte bulundu. Başından beri çok istiyorlar. Lille, 1 yıl daha kontratını uzatmak istiyor" şeklinde konuştu. 

"Uğurcan, Fransa'ya gidebilir..."

Trabzonspor'un ve A Milli Erkek Futbol Takımı'nın kalecisi Uğurcan Çakır hakkında da konuşan Yılmaz: "Uğurcan Çakır, Lille’e transfer olabilir. Dünkü maçtan sonra daha hızlı olabilir. Uğurcan zaten Lille’de konuşuluyor. Burak’a da soruyorum zaten. O da “İhtimali var” diyor" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler