Burak Yılmaz'a transferde sürpriz talip!

21.07.2020 - 11:19 | Son Güncellenme: 21.07.2020 - 11:24

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Burak Yılmaz'a hangi ülkeden transfer teklifi geldi? Burak Yılmaz ayrılacak mı? Transferle ilgili flaş iddia...

Burak Yılmaz'a transferde sürpriz talip!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Burak Yılmaz, gelecek sezon Beşiktaş'ta kalmayacak mı? Hangi takımdan transfer teklifi var? İşte detaylar...

Burak Yılmaz ile ilgili transfer iddiası

Yayıncı kuruluşta yayınlanan bir programda yorumcu Raşit Altun, bu sezon Sergen Yalçın'ın saha içindeki gözü kulağı olan Burak Yılmaz'la ilgili bir iddiada bulundu.

'Lille, Burak Yılmaz'ı transfer etmek istiyor'

Altun'un iddiasına göre; geçen sezon devre arasında Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katan Lille, Burak Yılmaz için teklifte bulundu.

Raşit Altun: "Burak'a ciddi bir teklif var"

Raşit Altun, Burak Yılmaz ile ilgili olarak, "Burak Yılmaz'a Fransa'dan çok ciddi bir teklif var. Lille'in bir isteği söz konusu. Burak Yılmaz önümüzdeki sezon Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'yla aynı takımda olabilir. Beşiktaş da Burak Yılmaz da devam etmek istiyor ama profesyonel futbolda ekonomik duruma da bakmak lazım" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz, takımın etkili silahlarından

35 yaşındaki Burak Yılmaz'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla sona erecek. Burak Yılmaz, 33 haftalık periyotta 14 gol atıp 7 asist yaptı. Burak Yılmaz'ın adı daha önce başta Lazio olmak üzere İtalyan takımlarıyla da anılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler