Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan flaş Eric Bailly kararı

07.11.2023 - 09:00 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 09:11

Son dakika | Beşiktaş'ın geçici antrenörü Burak Yılmaz, Tayfur Bingöl ile tartışmaya giren Eric Bailly'nin cezalandırılmasını istedi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan flaş Eric Bailly kararı

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta Eric Bailly krizi yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında transfer ettiği tecrübeli stoper, ligin 11'inci haftasında 3-2 kaybedilen Antalyaspor maçında Tayfur Bingöl ile tartıştı.

İstifa eden Şenol Güneş'in yerine geçici olarak getirilen Burak Yılmaz'ın maç sonunda yaptığı açıklama ise şok etkisi yarattı. Genç çalıştırıcı adeta isyan etti. Burak Yılmaz, "Ben onu yaptırtmam. Tayfur, Türk, yabancı diye ayırmam. Ama benim oyuncuma, öyle yakasını Beşiktaş formasını çekip yapamazsın ve bunu devam ettiremezsin. Tamam ben böyle bir adamım. Ben buna devam ediyorsam da teknik direktörlük hayatıma böyle devam edeceğim" dedi.

Bailly özür diledi

Eric Bailly, hem sosyal medya hesabı üzerinden hem de kulüp tesislerinde özür diledi. Bailly, "Rekabetçi olma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İki aday da anlaştı işte Beşiktaş'ın yeni hocası
Habere Git

Burak Yılmaz, Bailly'nin cezalandırılmasını istedi

Öte yandan Burak Yılmaz'ın Eric Bailly ile ilgili kararını verdiği kaydedildi. Hürriyet'te yer alan habere göre Burak Yılmaz, Eric Bailly'nin cezalandırılmasını istedi.

Yönetim Bodo/Glimt maçı sonrası tebliğ edecek

Beşiktaş yönetiminin verilecek cezayı Eric Bailly'ye UEFA Konferans Ligi'ndeki Bodo/Glimt maçı sonrası tebliğ edeceği haber detayında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler