Burak Yılmaz'dan yoksun Lille deplasmanda güldü

03.11.2021 - 09:16 | Son Güncellenme: 03.11.2021 - 09:19

Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği maçta Fransız temsilcisi Lille deplasmanda Sevilla'yı 2-1 mağlup etti. İşte detaylar...

Burak Yılmaz'dan yoksun Lille deplasmanda güldü

Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu maçında ev sahibi Sevilla 15. dakikada Lucas Ocampos'un golüyle öne geçen taraf oldu. 40. dakikada maçın hakemi VAR'ın uyarısıyla Bamba'ya ceza sahasında yapılan müdaheleyi penaltı olarak belirledi. 43. dakikada topun başına gelen David penaltıdan eşitliği sağlayan golü kaydetti.

Maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika forma giyen milli futbolcumuz Zeki Çelik'in 51. dakikada şutunda top direkten döndü. Dönen topu Ikone filelere yolladı ve Lille'i bir kez daha öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fransız temsilcisi sahadan 2-1 ayrılan taraf oldu.

Lille'de sakatlığı bulunan Burak Yılmaz maçta forma giymezken, bir diğer milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı ise 72. dakikada oyuna dahil oldu.

Lille bu galibiyetle grupta puanını 5'e yükseltti. Sevilla ise 3 puanda kaldı.

Grubun bir sonraki maçlarında Sevilla sahasında bu kez Wolfsburg'u ağırlayacak. Lille ise Salzburg'u evinde konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler