Burak Yılmaz'ın Fortuna Sittard'dan Ayrılık Sebebi Belli Oldu

04.04.2023 - 12:05 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 12:35

Hollanda Ligi takımlarından Fortuna Sittard forması giyen golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın ayrılık sebebi belli oldu. İşte tecrübeli oyuncunun ayrılık nedeni.

Burak Yılmaz'ın Fortuna Sittard'dan Ayrılık Sebebi Belli Oldu

Hollanda Eredivisie (Hollanda Ligi) ekiplerinden Fortuna Sittard forması giyen forvet oyuncusu Burak Yılmaz'ın ayrılık sebebi ortaya çıktı.

"Sizin için oynamak büyük bir onurdu"

Bilindiği üzere, 37 yaşındaki golcü oyuncu sosyal medya hesabından veda niteliğinde bir paylaşım yapmıştı. Paylaşımda, "Sevgili Fortuna Sittard ailesi ve harika taraftarları. Sizin için oynamak büyük bir onurdu. Her şey için teşekkür ederim. Daha iyi ve başarılı yıllar dilerim" ifadelerini kullanmıştı.

Sorun maaş ödemeleri

Hollanda'da yayın yapan Voetbal sitesinde yer alan habere göre; Fortuna Sittard kulübünün maaşlar ile ilgili büyük bir sıkıntı yaşadığı ve ödemeleri yapamadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Lale Orta ekrana çıkıyor, Arda'nın penaltısı için ne diyecek?
Habere Git

Burak Yılmaz'ın da, maaşların verilen sözler sonrası yatırılmaması sonucu sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bu açıklamayı yaptığı öğrenildi.

Ödemeler çarşamba günü yapılacak

Öte yandan Hollanda kulübü, oyuncuların tüm ödemelerini çarşamba günü ödeyeceğinin sözünü verdi. Fortuna'nın bu sözünü yerine getirip getirmeyeceği, Burak Yılmaz'ın da kararını değiştirip değiştirmeyeceğini zaman gösterecek.

Yılmaz, 1 Temmuz 2022 tarihinde Hollanda ekibi ile 3 yılı teknik direktör olmak üzere 5 senelik sözleşme imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan UEFA'ya başvuru!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Fortuna Sittard ile 26 maçta sahaya çıkan tecrübeli forvet 9 gol ve 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler