Bursaspor kalecisi Harun Tekin’e Juventus kancası

08.01.2018 - 08:35 | Son Güncellenme: 08.01.2018 - 08:35

Bursaspor kalecisi Harun Tekin’e Juventus kancası

Sezonun ilk yarısını 9.sırada tamamlayan Bursaspor’un Antalya kampında hareketlilik devam ediyor. Önceki gün Altınordu ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmayı izleyenler arasında İtalyan devi Juventus’un yetkililerininde olduğu belirtildi.

Altınordu‘nun gelecek vaad eden kalecisi Berke Özer‘i gözlem altına alan Juventus yetkililerinin maçta iyi bir performans gösteren Harun Tekin‘i beğendikleri öğrenildi. Harun için bilgi toplayan İtalyan temsilcilerinin Başkan Ali Ay‘la da tanıştıkları öğrenildi.

Dün sabahki çalışmayı takip eden Başkan Ay’a da tüm gelişmeler aktarıldı. Altınordu’dan birçok ismin menajeri olan Ömer Koray Uzun’un antrenman esnasında Başkan Ay ve Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay‘ın yanına gelerek, “Başkanım Juventus scoutları Berke için geldi fakat Harun’u beğendi” demesi dikkat çekti. Menajer Uzun ayrıca, “Başkanım Altınordu’dan beğendiğiniz isimler var mı?” diye de sordu. Ali Ay ise bu soruya sadece “var” demekle yetindi.

Başkan Ali Ay ve Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay ile birlikte takip eden menajerÖmer Koray Uzun, Harun’la ilgili bilgi verdi.

Menajer Uzun, antrenman sonrası Harun Tekin ile de bir araya geldi. (bursasporluyuz.org)

Senin için hazırladığımız haberler