Bursaspor ve Kocaelispor saldırıya uğradı

14.05.2022 - 22:51 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 23:29

Bu hafta oynanan maçlarla TFF 1. Lig’den düşmesi kesinleşen Bursaspor ve Kocaelispor'da futbolcular mücadelenin ardından taraftarın saldırısına uğradı. İşte tüm detaylar

Bursaspor ve Kocaelispor saldırıya uğradı

AJANSSPOR - HABER

Bandırmaspor karşısında deplasmanda 4-2 kaybederek TFF 1. Lig'e veda eden Bursaspor, Bandırma 17 Eylül Stadyumu'ndan 3 buçuk saat sonra çıkabildi. 

Burak Altıparmak otobüsten inince arbede yaşandı

Bandırma 17 Eylül Stadyumu’ndan 3 buçuk saat sonra çıkan futbolcular bir grup Bursaspor taraftarının tepkisi ile karşılaştı. Bursasporlu oyuncular ve teknik heyet, takım otobüsüne protestolar eşliğinde bindi. Zaman zaman gergin anların yaşandığı süreçte Bursaspor Takım Kaptanı Burak Altıparmak otobüsten inince arbede yaşandı. Taraftar, Altıparmak’a küfürler savurarak saldırdı.

Futbolcular, Bursa'ya dönmek istemedi

Yaşanan olaylar sonrası Bursaspor, 3.5 saat sonra maçın oynandığı stattan ayrıldı. Ancak yeşil beyazlı futbolcular can güvenliklerinin olmadığı gerekçesiyle Bursa'ya dönmek istemedi. Oyuncular Bandırma Emniyeti'nde gitti.

Küme düşen Kocaelispor'da taraftarlar da toplandı

Öte yandan Kocaelispor'un bugün deplasmanda 2-1 yenildiği Eyüpspor maçı sonrasında küme düşmesinin kesinleşmesinin ardından Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki Brunga Tesisleri'nin önünde toplanan taraftarlar takımı protesto etti. 

Kocaelispor taraftarları da takım otobüsüne taş ve sahte dolar fırlattı

"Körfez'i aleme rezil ettiniz" şeklinde slogan atan taraftarlar, saat 21.15 sıralarında tesise gelen takım otobüsüne ellerindeki taş ve sahte dolarları fırlattı. Takım otobüsünün tesise gelişi sırasında polis, otobüse saldırmaya çalışan taraftarları uzaklaştırdı. Otobüsün tesise gelmeden önce oyuncuları indirdiği ve boş olarak geldiği görüldü. Bir süre daha slogan atan taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Senin için hazırladığımız haberler