Bursaspor'da Dev Sponsor İle Yollar Ayrıldı

12.06.2023 - 15:54 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 16:53

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor'un Uludağ Grup'un Frutti Extra markası ile 4 yıldır süre gelen isim sponsorluğu son buldu.

Bursaspor'da Dev Sponsor İle Yollar Ayrıldı

AJANSSPOR-HABER

Ülkemizi 7Days EuroCup'ta başarılı bir şekilde temsilcimiz Bursaspor'da bir dönemin daha sonu geliyor. Timsahlarda takımın isim sponsoru olan Uludağ İçecek'ten Frutti Extra ile yollar ayrıldı. Ayrılığı Uludağ İçecek resmi sitesinden duyurdu.

Uludağ'dan veda mesajı

Uludağ İçecek internet sitesinden yayınladığı yazıda “Bundan tam 4 sezon önce Bursaspor Basketbol Kulübü Süper lige yükselirken, onları süper lige taşıyan Durmazlar Makine’den isim sponsorluk bayrağını devraldık ve Frutti Extra Bursaspor olarak bugünlere geldik." ifadelerine yer verdi.

"Zorluklara birlikte göğüs gerdik"

Ülkemizin ve dünyanın geride bıraktığı zorlu günlere Bursaspor'la birlikte göğüs gerdiklerini belirten sponsor'un metninde "Geride bıraktığımız 4 sezonda camia kulübü ve marka birlikteliğinin en güzel örneklerini 7 Days Eurocup Avrupa Ligi’nde ve Türkiye Sigorta Süper Ligi’nde yaşadık. Dünyayı kasıp kavuran Covid 19 salgınının ve ülkemizde yaşanan asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinin yarattığı zorluklara birlikte göğüs gerdik." dendi.

İlgini Çekebilir
BSL'de ikinci finalist Karşıyaka!
Habere Git

"Başarılarına hiç durmadan yenisini ekledi"

Yaşanan bu zorlu dönenmlere rağmen Bursaspor'un başarısını yükselere sürdürmesine değinilen yazıda "Tüm bu olumsuz koşullara rağmen Frutti Extra Bursaspor başarılarına hiç durmadan yenilerini ekledi. Geçen sezon 7 Days Eurocup’ta final oynarken, bu sezon Türkiye Süper Ligi’nde Türkiye 5.si oldu." ifadeleri de kullandıldı.

"Sadece maddi anlaşmaya tabii kalmadık"

Açıklamarın devamında "Uludağ İçecek Türk A.Ş. olarak Frutti Extra ve Bursaspor birlikteliğini yaşarken sponsorluğumuzu sadece imzaladığımız maddi anlaşmaya tabii kalmasına izin vermedik ve birlikteliğimizi bunun çok daha üzerine taşıdık. Sponsorluğumuz süresince Kulüp Başkanı Sezer Sezgin ve yönetim kurulunun tüm desteğimizle yanında bulunurken; yeni oluşturulan icra kurulu, muhasebe ve finans ile beraber kurumsallaşma, Nilüfer Belediyesi’nin Bursaspor Basketbol kulübüne tahsis etmiş olduğu Barış Spor Salonundaki fiziki ilave yatırımları, BGL basketbol takımı ve her yaş grubunda toplam 80 kişilik genç sporcu kadrosu ile saha içi koltukları organizasyonu ve kurumsal şirket kombinesi olmak üzere ciddi ve fark oluşturan katılımlarda bulunduk.” cümlelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler