Bursaspor'un Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı Oldu

27.03.2023 - 14:59 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 19:08

Son dakika Bursaspor haberleri... TFF 2. Lig takımlarından Bursaspor'da futbol sorumlusu görevine Özer Hurmacı'nın getirildiği açıklandı. İşte detaylar...

Bursaspor'un Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı Oldu

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör İsmail Ertekin ve yardımcısı Yalçın Gündüz ile yollarını ayıran TFF 2. Lig ekibi Bursaspor'da futbol sorumlusu görevine Özer Hurmacı'nın getirildiği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Futbol Sorumlusu görevine Özer Hurmacı getirilmiştir.

Hem futbolcu, hem futbol sorumlusu

Özer Hurmacı süreç içerisinde hem Futbol Sorumlusu hem de profesyonel futbolcumuz olarak kulübümüze katkı sağlayacaktır.

Kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Bilindiği üzere, tecrübeli oyuncu Adem Büyük de bir dönem Yeni Malatyaspor'da hem futbolcu hem de futbol solrumlusu olarak görev yapmıştı. 35 yaşındaki golcü oyuncu şu anda Manisa FK'da forma giyiyor.

Bu sezon 2 maçta sahaya çıktı

11 Mart 2022'de futbola ara veren ancak 12 Ocak 2023'te tekrar Bursaspor ile futbola geri dönen Özer Hurmacı, bu sezon forma giydiği 2 maçta 1 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

36 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyerinde Baunatal, BB Ankaraspor, Keçiörengücü, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor, Akhisar Belediye, Osmanlıspor, Erzurumspor, Sivasspor ve Bursaspor gibi takımların da formalarını giydi.

Özer Hurmacı sahaya indi

TFF 2. Lig'in 29. haftasında sahasında Bayburt Özel İdare Spor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç Sahası'nda yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam etti. Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı gözetiminde yapılan ilk antrenman ısınma koşularıyla başladı. İkinci bölümde pas oyunları oynayan futbolcular, antrenmanı topa sahip olma çalışmaları veyarı sahada çift kale maçlaryaparak tamamladı. Bursaspor, hazırlıklarını yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler