Bursaspor'dan transfer açıklaması! Twumasi ve Aziz Behich...

02.01.2018 - 12:30 | Son Güncellenme: 02.01.2018 - 12:30

Bursaspor'dan transfer açıklaması! Twumasi ve Aziz Behich...

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Yeşil Beyazlı takımın transfer gündeminde bulunan Twumasi hakkında ve Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle ismi anılan Aziz Behich için de flaş açıklamalarda bulundu.

Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'ya konuştu.

İşte Ademoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Paul Le Guen sözleri

Ligin ikinci yarısına umutla bakıyoruz. Teknik direktörümüz Paul Le Guen'in futbola bakışı bize umut veriyor. Mevcut bir hocanın bir kulüpteyken, isminin başka takımla anılması ya da ona talip olunması etik değil. Biz hocamızla, hocamız bizimle çok mutlu. Bütün zamanımızı Bursaspor'a harcıyoruz, güzel hayallerimiz var.

Mehmet Zeki Çelik geri dönecek mi?

Transferlerimizi ciddi titizlikle yönetiyoruz. Devre arası yapılan transferler eksik bölgeler ilaç olmalı. İstanbulsporlu Mehmet Zeki Çelik bizim evladımız. Şu anda forvet transferinde hocamız ve başkanımızın uzlaştığı isimler var. Bu konuda hocamız ve başkanımız çok hassas, ciddi çalışmaları var.

Aziz Behich'in son durumu

Bizim futbolcularımız arasında sadece Aziz Behich değil diğer futbolcularımızdan da teklif alanlar var. Bursaspor'un menfaati oyuncularımızla örtüşürse her şeyin önünde gelir.

Twumasi Bursaspor'u çok seviyor

Twumasi'yi geçen yıl ara transferde döneminde düşündük. Şartların oluşmasını bekliyoruz. Twumasi Bursaspor'u çok seviyor. İki gönül bir olursa Bursaspor seyran olur. Transfer süreci devam ediyor. Twumasi için talebimiz var.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler