Bursasporlu Barış Yardımcı'dan flaş şampiyonluk yorumu!

30.03.2018 - 13:41 | Son Güncellenme: 30.03.2018 - 13:41

Bursasporlu Barış Yardımcı'dan flaş şampiyonluk yorumu!

BeİN SPORTS'un VIP programına konuk olan Bursaspor futbolcusu Barış Yardımcı, takımının ligdeki konumunu değerlendirdi.

İşte detaylar... 

Taraftarımız anlayış göstersin

Son 3 haftada 2 galibiyet aldık. Taraftarın bizim başarımızdaki etkisi çok fazla. Bizi çok destekliyorlar. Ama takıldığım tek bir konu var. Tepkilere çok erken başlıyorlar. Konsantrasyonumuz çok çabuk bozulabiliyor. Onlar erken başlayınca bizde stres yapıyoruz. O zaman da istediğimiz oyunu yansıtamıyoruz. Tepkilerini maçın sonlarına doğru gösterirlerse bizim için daha iyi olur.

Ekstra çalışmak gerek

Milli takım, her futbolcunun emeğinin karşılığının aldığı yer olarak görüyorum. A Milli Takım, bu işin zirvesi. Bir futbolcunun milli takımda forma giymesi gurur verici bir şey. İlk çağrıldığımda çok mutlu oldum. Orası çok güzel bir ortam. Oraya gitmek için ekstra performans göstermeniz gerekiyor. Performansınızı ligde 34 maça yaymanız lazım. Orada tutunmak için bu gerekli. 

Yol gösterenimiz yok

Altyapılarda iyi çıkışlar yakalıyoruz. Ama yol gösterenimiz olmuyor. Bizim hayatımızı bizle şekillendiren kimse olmadığı için futbol hayatımız erken bitebiliyor.

Şampiyonluk yarışı çok çetin geçiyor

Üst taraf çok karıştı. Son yıllarda puantajın bu kadar birbirine yakın olduğu bir sezon hatırlamıyorum. Genelde 27-28. hafta makas kopuyordu. Bu sene herkes birbirine çok yakın. Bir hedef uğruna takımlar ter döküyor. Üst taraf için bütün takımlara başarılar dilerim. Beşiktaş'ın bizi Avrupa'da temsil etmesi bizi gururlandırdı. "Biz de başarabiliriz"in aslında örneğini verdiler bize. Kim şampiyon olacaksa hayırlısı olsun. Özel olarak tuttuğum bir takım yok.

Bizim de payımız var

Ben 2013'te gittim oraya. Futbolcular gençti. Bir iki tecrübeli isim dışında genç oyuncular vardı. Arkadaşlığımız çok iyiydi. Antep çok iyi bir şehir. Taraftarı çok iyi. Biz orada son sene çok büyük sıkıntılar yaşadık. Deplasmanda 2 maç kazandık içerde yenildik. Böyle devam etti. Gaziantepspor'a üzülüyorum ama bu kulübün buraya gelmesinde bizim de payımız var. Taşın altına elimizi koyamadık. Genç futbolcular var orada. Kendilerini kanıtlamak isterlerse gelecek sezon onlar adına büyük bir şans.

Senin için hazırladığımız haberler