"Bütün sempatilerini kaybettiler"

27.04.2017 - 12:23 | Son Güncellenme: 27.04.2017 - 12:23

 

AJANSSPOR - Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, Türkiye'nin "Premium" içerikli spor kanalı olan S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemi değerlendirdi. Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Ertül, çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ertül’ün Sabah Sporu Extra programında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Fenerbahçe benim favorim"

Darüşşafaka servis kırmıştı, şimdi de kendi servisini kırdırdı. Maalesef 1-2 kalibre aşağıda Darüşşafaka. Anadolu Efes ise dün zorlandı. Turu da geçebilir. Doğru bir strateji ile neler yapılabileceğini gösterdi. Final Four için Fenerbahçe-CSKA diğer tarafta da Anadolu Efes-Real Madrid olacak gibi. Euroleague'de Fenerbahçe benim favorim CSKA ile birlikte. Fenerbahçe, Real Madrid'i eleyebilir. Anadolu Efes turu geçtiğinde Fenerbahçe-Anadolu Efes finali de müthiş olur.Artık bizim takımlarımız daha güçlü. Bahane aramak sonradan aklımıza geliyor. Daha iyiysen daha az bahane aranıyor. Fenerbahçe hakem hatalarını konuşmuyorsa, Fenerbahçe artık hakem hatalarını kafaya takmıyor. Çünkü bunu telafi edebileceğini biliyor.

"Giannakopoulos, Aziz Yıldırım'ın..."

Panathinaikos başkanı Giannakopoulos, Aziz Yıldırım'ın Yunancası. Panathinaikos'un Fenerbahçe'ye karşı gücü yetmedi. Bunu kabullenemiyorsun ve sonrası çaresizlik. Panathinaikos başkanın verdiği ceza aşırı. Aziz Yıldırım gibi sokağa kaybetmiştir artık. Oyuncular da küfür ede ede 8 saat otobüsle gitmiştir.

"Volkan Babacan'ı kurtarmak için..."

Abdullah Avcı dün maçın başından gergin başladı. Sürekli şikayet ediyor. Advocaat da buna tepki gösterdi. Başakşehir takımına çok büyük bir sempati vardı. Bugün hepsini kaybetti ve bugün onlardan nefret ediliyor.Başakşehir'in bugün kimse şampiyon olmasını istemiyor. Sizi artık kimse sevmiyor! Bunun sebebini siz biliyorsunuz .Volkan Babacan'ı görüntülerde izledim ama ayıklayamadım. Yalçın'a ne verdiysen, Volkan'a da ona verecektin. Volkan Babacan'ı kurtarmak için fikstüre bakıp ona göre karar vermişler. Beklemediğimiz insanlardan, beklemediğimiz şeyler görmeye başladık.Mağdurun zorla ifadesini değiştirdiler. 4'e 3 karar çıkarıyorsunuz. Bütün sempatilerini kaybettiler.

"Bedeli Abdullah Avcı ödedi"

Advocaat ve Abdullah Avcı için şöyle bakıyorum; bu gerginliğin Türk futboluna ne kadar zarar verdiğine. Atışmalardan başladı, saha içine kadar. En az gördüğümüz yer aslında. Teknik adamlara kadar geldi. Abdullah Avcı uzun yıllar milli takım çalıştırdı ve son derece efendi, polemikten uzaktı. Pozitif yön çizen bir teknik adamdı. Sürekli 4. hakeme şikayet eden Abdullah Avcı vardı. Abdullah Avcı bizim bildiğimiz Abdullah Avcı değildi. Senin sporcuların dayak atıyorlar. Ne adamlığa ne sporculuğa sığacak şekilde davranıyorlar. Başakşehir takımından dolayı Abdullah Avcı gergin. Fenerbahçe kupaya asılan bir takım. Sen de kupa ve ligi kaybediyorsun. Başakşehir takımına çok büyük bir sempati vardı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş 'ben olamıyorsam onlar olsun' diyorlardı. Bunun bedelini de Abdullah Avcı ödedi.

Tudor'a eleştiri

Tudor'un duruşu yok. Bu performansı kendi bildiğiyle yapsaydı bu tablo değişebilirdi. Tudor, kendi bildiği doğruları göstermiyor. O zaman senin inandırıcılığın kalmıyor. Galatasaray'ın tablosu için rakamlara bakmaya gerek yok. 3-5 günde takımı bir yere çıkaracak bir hoca yok zaten.

"Başarısızlık adına bir istikrar var"

Dursun Özbek adına başarısızlık adına bir istikrar var. Dursun Özbek'in geldiği gün Cüneyt Tanman'ı yönetime almasıyla başladı. Sonra ilk kriz yönetiminde Tanman istifa etti. Yerine de Dursun Özbek'in kardeşi geldi. O zaman bunlar kaçınılmaz.

"Melo zaten bu!"

Melo kendi takım arkadaşını odaya kapatıp dövmedi mi? Melo ama gerçekten bu... Melo bunların etrafına futbolculuk dizayn ediyor. Atletik, performans inatçılığı ve yüreğini ortaya koyan; gittiği her yerde de kavgacı oyuncu primi yapan biri. Her yerde nefret edilen adamı baş tacı yaparsan... Bu bizde prim yapıyor. Sonra spor ahlakından bahsediyoruz.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler